Hudba, umenie, krása, všetko je subjektivne. Objektivnejsie je, ked uz mas nejaku dostatocnu vzorku respondentov a znej vyhodnotis udaje.
Ok, ja to beriem, ze na tejto stranke, kde sa frčí na psytrance, dnb a podobných žánroch to nie je po chuti. Ak vam pride napr 500 mailov od ludi, ktorym sa piesen páči a 20 mailovm ktorým sa nepáči ,beriem to ako dobrý pomer.
Ja som odjakživa multižanrovy a snažim sa hľadať dalšie smery, niečo nové, nedržať sa striktne jednej linky, ovplyvnilo to aj to, že som muzikant na akustické nástroje(husle, viola, kontrabas, klavír, perkusie atd.)
Ja som si ju ako speváku vybral zámerne, pretože sa mi naopak páčil ten poľský prízvuk. Neviem podla coho si vyhodnotil, ze ten vokal je objektivne zlý, podla nazoru troch diskutujucich ludi?
Neberiem osobne, ked niekto ma vyhrady k mojej hudbe, beriem osobne, ak niekto mojej spevacke povie, ze spieva ako postihnutá, ale to je zase len o mojich emociach. Nadhlad sa snazim mat, ale dolezitá je aj pokora, skus sa nad tym zamysliet aj ty.
Tvoju hudbu som si vypocul, psytrance sa mi nikdy nepacil, mozno je to tym, ze je to vsetko len o jednom akorde, zacne to A molom a konci A molom, ziadna harmonická zmena..whould, to je taký štýl
Fallgrapp - Ladový Utes (Eraser & delPurr remix)
Re: Fallgrapp - Ladový Utes (Eraser & delPurr remix)
HP ProBook 4540S, Desktop Intel core i5, 8GB RAM, Focusite Saffire PRO 40, Focusrite Scarlett 8i6, Fostex PM-0.5, Korg Pad Kontrol, TC-Helicon VoiceLive Touch 2, Microkorg XL, AKG C3000, AKG K271 MKII Studio, AKG Q460 Quincy Jones, Studiologic VMK 88 PLUS