Few Minutes

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
upman
Vybavení

Few Minutes

Příspěvek od upman »

Nazdarek,

davam dalsi prispevek ke kritice, je kapanku delsi, zadny radio edit. Nalada pomurna, doporucuji to pustit kapku hlasiteji a vythnout basy, stoji to za to.

Jak sem vcera ladil jazz techniku na klaviru, najednou se mi nejak zastesklo ani nevim po cem, mrkl sem z okna, naladil B4 a dal dohromady tohle spise ambientni tematko:

http://www.compoundev.com/upmanmz/Few_minutes.mp3

Dik za komentare
upman

Cyril

Příspěvek od Cyril »

Ty bzucivy syntaky po stranach se mi zdaj trochu moc nahlas proti jemnym beatum a nelibej se mi, znej divne tence... bici bych rozhodne vytahl... Basa na mych bednach strasne huci, fakt moc, mozna je to ale blbou akustikou u me. Zda se mi to, nebo se bici postupne zhlasitujou? Hlasu neni rozumet a ma trochu neprijemnou barvu, mozna to dela i ten reverb... Asi tusim co jsi zamyslel, ale pouzil bych jinej, takovej jemnejsi septavejsi nebo jak to rict, tajemnejsi, aby vic protahoval slabiky... A zni tak trochu lofi, bud bych ho vycistil zprijemnil, nebo jeste vic zasumel zaprasil, aby bylo jasny, ze je to zamer. A prijde mi to nejak moc dlouhy...

Ale jinak prijemnej poslech, dobry, pekna atmoska, jak z nakyho serialu :)

Jo a "najednou se mi zastesklo ani nevim po cem" velmi dobre znam...

PiKey
Profesionál

Příspěvek od PiKey »

Zvukovo moc chemicke, a hudobne mi to pride ako Pochod padlych milicionarov, uz len Uljanov chyba :D
schvalne by som tam dal rustinu potom by to posobilo ako for,
vazne takto je to nejake prepatetizovane a cyril ma pravdu ti ufoni v panoramach prelietavaju moc hlasno

Shodan

Příspěvek od Shodan »

V podstatě se stotožňuju s tím co píše Cyril: basa hučí, bicí nebijou a vokálu není vůbec rozumět. A na mě je to ... nekonečný.

Líbí se mi piano.
-= As we grow as unique persons, we learn to respect the uniqueness of others. =-

upman
Vybavení

Příspěvek od upman »

Dik za commenty - bici vytahnu, na hlas hodim jinej reverb a syntaky asi uplne vyhodim - daval sem je tam az nakonec, puvodne sem chtel najit nejakej sampl starych tikacich hodin, ale nedarilo se mi, navic na mych domacich 150kb/s sem nemel sanci to ani stahnout...

Jinak dlouhy to je dost - a zamerne, urcite by to slo v klidku useknout

Odpovědět