Focus - Let me love you
-
Focus - Let me love you
Ahoj, zajimaj mě vaše názory na čem zapracovat, co vypilovat, jak po vokální stránce, tak co se týče zvuku. Předem děkuju všem)
Re: Focus - Let me love you
Mně se ta skladba líbí, je to taková příjemná líbivka a to fakt nemyslím nijak zle. Zapracovat by to možná chtělo na výslovnosti angličtiny, já sice nejsem bůhvíjaký angličtinář, ale tohle mně zní jako let mý lav jůůů. V tuto noční páteční hodinu se mi fakt už nechce pouštět do nějakých rozborů ať už hudby, nebo zvuku. Ještě jednou ale opakuji, že celkově na mě ta skladbička působí velice příjemně
Hudba sa mi paci, fakt podarene. Ale spev je ako vyssie pise tony, "let my lav juuu".
-
Děkuju za názor, angličtinu nemam kdo ví jak silnou, vim o tom, ale snažim se na tom pracovat Ale mam v plánu zpívat jinak česky, tak že to snad velkej problém nebude.
Ahoj Tomáši, jsou v tvojí písničce bezva místa. Zvukově je to zvláštní, dost zkomprimovaný, ale aranžérsky je to skvělý, to vygradování na konci je moc hezké. Tos programoval ty? Hlas nemáš špatný. Angličtina.. no nevím.. ty sis psal ten text? Ale Bob Marley se také nepřizpůsoboval žádný angličtině a zpíval si po svým.. takže možná, že by český exotický přízvuk ve světě zabodoval ale říkáš, že chceš zpívat česky, tak to je v pořádku. Držím palce
To je taky pravda.Ale Bob Marley se také nepřizpůsoboval žádný angličtině a zpíval si po svým.. takže možná, že by český exotický přízvuk ve světě zabodoval
-
- Profesionál
(mozna casem, toho casu porad tenhle prizvuk konotuje spis recesi, v popkulture anglicky mluvicich zemi takhle mluvi vzdycky nejakej 'kulturne odlisnej' sasek z vychodu / balkanu / (kazachstanu - vsichni ho zname). tolik obecna poznamka, nechci vubec rypat do muziky.)
Velmi pekna pesnicka,len tak dalej!
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
popici! "let me love you" a "so sick" su moje obluvene ne-yovky paradny cover, tesim sa na dalsie!
Aha, tak on to je cover...
Nevedel som,ze je to cover,ale paci sa mi istotne viac ako original...Cundo píše:Velmi pekna pesnicka,len tak dalej!
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
-
Taky, taky Děkuju.stamina píše:popici! "let me love you" a "so sick" su moje obluvene ne-yovky paradny cover, tesim sa na dalsie!
Akustickej cover na Ne-Yovu skladbu.Džirka píše:Aha, tak on to je cover...
Děkuju, toho si cenim)Cundo píše: Nevedel som,ze je to cover,ale paci sa mi istotne viac ako original...