Focus - Let me love you

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Tomaslukesmusic

Focus - Let me love you

Příspěvek od Tomaslukesmusic »

Ahoj, zajimaj mě vaše názory na čem zapracovat, co vypilovat, jak po vokální stránce, tak co se týče zvuku. Předem děkuju všem)

tony9

Re: Focus - Let me love you

Příspěvek od tony9 »

Mně se ta skladba líbí, je to taková příjemná líbivka a to fakt nemyslím nijak zle. Zapracovat by to možná chtělo na výslovnosti angličtiny, já sice nejsem bůhvíjaký angličtinář, ale tohle mně zní jako let mý lav jůůů. V tuto noční páteční hodinu se mi fakt už nechce pouštět do nějakých rozborů ať už hudby, nebo zvuku. Ještě jednou ale opakuji, že celkově na mě ta skladbička působí velice příjemně

tomy45

Příspěvek od tomy45 »

Hudba sa mi paci, fakt podarene. Ale spev je ako vyssie pise tony, "let my lav juuu".

Tomaslukesmusic

Děkuju za názor, angličtinu nemam kdo ví jak silnou, vim o tom, ale snažim se na tom pracovat :) Ale mam v plánu zpívat jinak česky, tak že to snad velkej problém nebude.

Džirka

Příspěvek od Džirka »

Ahoj Tomáši, jsou v tvojí písničce bezva místa. Zvukově je to zvláštní, dost zkomprimovaný, ale aranžérsky je to skvělý, to vygradování na konci je moc hezké. Tos programoval ty? Hlas nemáš špatný. Angličtina.. no nevím.. ty sis psal ten text? Ale Bob Marley se také nepřizpůsoboval žádný angličtině a zpíval si po svým.. takže možná, že by český exotický přízvuk ve světě zabodoval :) ale říkáš, že chceš zpívat česky, tak to je v pořádku. Držím palce :)

tony9

Příspěvek od tony9 »

Ale Bob Marley se také nepřizpůsoboval žádný angličtině a zpíval si po svým.. takže možná, že by český exotický přízvuk ve světě zabodoval
To je taky pravda.

Brooklyn / juanita juarez
Profesionál

Příspěvek od Brooklyn / juanita juarez »

(mozna casem, toho casu porad tenhle prizvuk konotuje spis recesi, v popkulture anglicky mluvicich zemi takhle mluvi vzdycky nejakej 'kulturne odlisnej' sasek z vychodu / balkanu / (kazachstanu - vsichni ho zname). tolik obecna poznamka, nechci vubec rypat do muziky.)

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Velmi pekna pesnicka,len tak dalej!
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

stamina

Příspěvek od stamina »

popici! "let me love you" a "so sick" su moje obluvene ne-yovky :) paradny cover, tesim sa na dalsie!

Cundo
Profesionál

Příspěvek od Cundo »

Cundo píše:Velmi pekna pesnicka,len tak dalej!
Nevedel som,ze je to cover,ale paci sa mi istotne viac ako original...
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.

Tomaslukesmusic

stamina píše:popici! "let me love you" a "so sick" su moje obluvene ne-yovky :) paradny cover, tesim sa na dalsie!
Taky, taky :D Děkuju.
Džirka píše:Aha, tak on to je cover...
Akustickej cover na Ne-Yovu skladbu.
Cundo píše: Nevedel som,ze je to cover,ale paci sa mi istotne viac ako original...
Děkuju, toho si cenim)

Odpovědět