Galantis-remake
Re: Galantis-remake
Dendy, M1? Začneš zbierať stariny? 

m1 sw, coz je ale defacto uplne jedno (nejste-li cmm)
no, je to blizsie originalu ale stale si myslim ze v originali spolu s pianom este hra 1 layer. ehaky supersaw synth (nie moc rozladeny, a hlasitostpu tka len 30-40% toho piana).. je tam proste farba naviacgambler píše:Tak to som nevedel,inak je tam milion zvukov a niektore su fakt dobre jak som teraz cez to prechadzal.. A toto je ten zvuk piana nie?![]()
Len tak zo zvedavosti a neznalý v EDM som si pozrel to video vyššie vo vlákne, neviem kto je ten chlapík ale určite to je niekto dôležitý, ale prišla mi úsmevná jeho teória kde rozoberá túto predmetnú pesničku, teda ten jeden loop. Hlavne tá časť kde Gb považuje za durovú primu, Ab za DUROVÚ sekundu a Bb za mollovú terciu. Nie som až taký kovaný v teórii ale to Gb je subdominanta, teda durová kvarta. Potom celý ten zvyšok harmónie sedí čo sa týka durových a mollových...
ale žiadna hádka prosím, to je len také zamyslenie...
ale žiadna hádka prosím, to je len také zamyslenie...

dendy píše:tak korg M1 je kult .. (ak tak ako to vacsinou byva s pluginami tak vazne uvazujem ze by stalo za to kupit M1 HW verziu
)

(v dobrom)

Teď už to víš.Džirka píše:Tomu úplně nerozumím, co je to remake? Znám pouze remix.
Dávám ti podnět a nápad.
Tohle je pro tvůj možný remake jako dělané.
Věřím, že by to byla od tebe taky pecka jako ta co pastuju

muzikant