Jenom velmi mírně zeditovaný liveset na Alesis Ion, MonoStation a MinilogueXD. Neuvěřitelné co se z těch krámů dá dostat.
Geomystery (2021)
- Jirka Štolfa
- Jirka Štolfa
Re: Geomystery (2021)
Trochu expresivního impresionismu:
Nebudu už zakládat samostatné vlákna, ale všechno nové budu házet sem.
Nebudu už zakládat samostatné vlákna, ale všechno nové budu házet sem.
- Jirka Štolfa
všecko je to super, zvuk to má vyvážený, což je nejduležitější, ale bohužel ne moc prostorový a naleštěný, stopy jsou až trochu moc slité do sebe, trochu mi to přišlo jak bych poslouchal 128kbps mp3jku z roku 2000, kdy ty ripy z vinylů a encodery nebyly tak daleko, to ale nemyslím špatně, spíše pocitově je to až moc oldskůůl i když by nemuselo imho
možná je zbytečné to takhle honit limiterem? to už se dneska moc nenosí
ono to vždycky strašně dobře roluje zezačátku, jenže pak když je tam hodně stop najednou, tak to přestává být čitelné
možná ta hierarchie zvuků je taková moc komunistická, rovnostářská
u livesetu se to nedá moc ohlídat, ale u těch ostatních tracků....nevim
možná je zbytečné to takhle honit limiterem? to už se dneska moc nenosí
ono to vždycky strašně dobře roluje zezačátku, jenže pak když je tam hodně stop najednou, tak to přestává být čitelné
možná ta hierarchie zvuků je taková moc komunistická, rovnostářská
u livesetu se to nedá moc ohlídat, ale u těch ostatních tracků....nevim
no to je parada ! posles mi ako svojmu dlhodobemu fanusikovi linky na full verzie wav alebo aspon 320kB mp3 ? nech si to pridam do playlistu
- Jirka Štolfa
Fractal: poslouchas sc takze 128 mp3 je namiste. Chapu ale co mi rikas a rozhodne tim smerem mirim. Ta uplne posledni skladba je toho myslim dukazem. Diky za relevantni feedback.
Dendy: jj, poslu
Dendy: jj, poslu
inside the bollingen tower je můj šálek čaje - baví moc.
unknown substance mě tolik nebere, ale pořád fajn. malinko mi tam vadí tečka, která se mi zdá o špetku víc a občas mi z toho tak nepříjemně vystupuje. chápu jakej má tady význam a vím proč je akcentovaná, ale tqady mi přijde asi spíš už akcentovaná+
unknown substance mě tolik nebere, ale pořád fajn. malinko mi tam vadí tečka, která se mi zdá o špetku víc a občas mi z toho tak nepříjemně vystupuje. chápu jakej má tady význam a vím proč je akcentovaná, ale tqady mi přijde asi spíš už akcentovaná+
- Jirka Štolfa
Biscuit: ano tecka je moc a naposledy co sem to poslouchal me to taky iritovalo. Taky me to prislo strasne nabrousene a natlacene, ale nic ztoho neni zatim finalni verze a dycky pred vydanim travim spoustu casu finalnim masterem ktery tady zatim neni.
No a vidis me se vic libi Uknown Substance, ale to se tak ruzne meni, takze vlasne jak kdy.
No a vidis me se vic libi Uknown Substance, ale to se tak ruzne meni, takze vlasne jak kdy.