Geomystery - A Beautiful Day For Dying
- Jirka Štolfa
Geomystery - A Beautiful Day For Dying
Ahoj, tohle je rozdělaný track v pokročilejší fázi. Zajímá mě esteticko-technický pohled na věc, ten umělecko-kompoziční ani ne.
Re: Geomystery - A Beautiful Day For Dying
Ze vseho co jsem od tebe slysel me tohle bavi asi nejvic:) Dobry.
hudba http://www.martinlinda.cz, práce http://www.cinemax.cz
- Jirka Štolfa
Ze vseho co sem delal je tohle asi nejrockovejsi vec. Mozna toho vznikne vic bo me se vysledek taky vcelku zamlouva. Za vsechno muze tony ktery chtel vic ak. nastroju a svete div se v tomhle tracku sem pridal akorat par stop ak. kytary.
Já si to poslechnu až večer.
Jsem zvědav.
Jsem zvědav.
já jsem právě chtěl napsat, jestli se začínáš ubírat rockovým směrem
hele, ale je to fakt dobrý. baví mě to. taky na tvý poměry bohatý středy 
docela si ujíždím na tý veškerý barevnosti a chlupatosti, snad akorát bicí by mi asi seděly víc umravněný a čistý. ale kdo ví, třeba by to pak ztratilo tu živočišnost
jinak mi z toho trochu trčí ten synťák, kterej začíná po třetí minutě a možná i basa v tý poslední fázi (po 4:47), kde tak hezky nastoupí, mi přijde malinko víc.

docela si ujíždím na tý veškerý barevnosti a chlupatosti, snad akorát bicí by mi asi seděly víc umravněný a čistý. ale kdo ví, třeba by to pak ztratilo tu živočišnost

jinak mi z toho trochu trčí ten synťák, kterej začíná po třetí minutě a možná i basa v tý poslední fázi (po 4:47), kde tak hezky nastoupí, mi přijde malinko víc.
- Jirka Štolfa
Jo cistsi bici tam puvodne byli, zamerne sem je tlacil vic do spinava aby z toho bordelu tolik netrceli. Basa ve treti casti chce urcite trochu stahnout a mozna i lehce prikompresit multibandem.
Muj sen je sestavit kapelu ktera by hrala neco jako Ozric Tentacles, ale do Prahy k vuli tomu urcite nejdu a u nas na Slovacku je to prakticky nemozne. Tady je to krasne vyostrene na folklor, bigbit a metal.
Muj sen je sestavit kapelu ktera by hrala neco jako Ozric Tentacles, ale do Prahy k vuli tomu urcite nejdu a u nas na Slovacku je to prakticky nemozne. Tady je to krasne vyostrene na folklor, bigbit a metal.
Zní to velice dobře.
Poslechl jsem si komplet celý song.
Samozřejmě na esteticko-technickém pohledu je neustále na čem makat, takže ke zvuku se nevyjadřuju.
Teď si rýpnu: velmi by to obohatll zpěv. Nemyslím zpěv ze ztažených samplů, ale origoš zpěv. Ty chceš Jirko, ale dělat spíš instrumentálky, že jo?
Slovácko je na jiné žánry než folklor a bigbít problematické. To máš pravdu.
Jsem rád, že v Hradišti jede i klasika a jazz.
Poslechl jsem si komplet celý song.
Samozřejmě na esteticko-technickém pohledu je neustále na čem makat, takže ke zvuku se nevyjadřuju.
Teď si rýpnu: velmi by to obohatll zpěv. Nemyslím zpěv ze ztažených samplů, ale origoš zpěv. Ty chceš Jirko, ale dělat spíš instrumentálky, že jo?
Slovácko je na jiné žánry než folklor a bigbít problematické. To máš pravdu.
Jsem rád, že v Hradišti jede i klasika a jazz.
Ale ano, moze byt ! Pekny pribeh...
- Greyhound90
Výborná muzika 1:03 jak tam najíždíš tím synťákem je velmi povedený moment!. Občas nějaký zajímavý přechod by neškodil 

Naposledy upravil(a) Greyhound90 dne 07 říj 2020 09:12, celkem upraveno 1 x.
- Jirka Štolfa
tony: Ne, zpěv nechci.
No ona je tu i docela silná country/folk klika, ale z těch novějších žánrů to opravdu skoknčilo na metalu.
Dendy: Díky !
Greyhound: Dej si pohov a radši si to co ti tam chybí zkomponuj sám. Já si rád poslechnu jak to je.
No ona je tu i docela silná country/folk klika, ale z těch novějších žánrů to opravdu skoknčilo na metalu.
Dendy: Díky !
Greyhound: Dej si pohov a radši si to co ti tam chybí zkomponuj sám. Já si rád poslechnu jak to je.
- Jirka Štolfa
Greyhound: Ja se nezlobim, ja sem ti chtel jenom naznacit, ze vnimani hudby je subjektivni a ze i kdyz je to treba pohled vetsinovy, tak se nemuze jednat nikdy o objektivni pravdu. To je vse. Respektuju tvuj nazor jako tvuj nazor, ne jako obecnou pravdu. Kazdy mame jnou hudebni historii a kazdy vychazime z jineho kulturniho pozadi. Hudba podle me neni strelba na terc ale umeni sebevyjadreni. Takze v pohode napis co si myslis, ale nerikej prosimte ze tak to je. Diky.
- Greyhound90
Jirko řekl jsi to přesně. Každý to máme jinak. Vyjádřil jsem jen svůj názor, který je, jak jsi pěkně napsal, založen na jiné hudební historii než máš ty. Nic víc. Potom se tu odvíjejí bitvy a zbytečné invektivy (také se občas nechám unést), ale je to celkem zbytečné. Nicméně vím, že každý muzikant má své ego a je na negativní kritiku velmi citlivý. Přitom mu může občas i pomoci v dalším růstu, ale vím. že to bolí. Jen jsem napsal, že děláš pěknou muziku ALE.. a můj názor. Rozhodně netvrdím, že to tak je. Nemám patent na rozum. Díky za reakci.
- Jirka Štolfa
Hele, kdybych se měl zabývat negativní kritikou, tak už dávno nedělám vůbec nic nebo poprockové sračky. Tudy moje cesta opravdu nevede.