Geomystery - Blind Angels (album)
-
Geomystery - Blind Angels (album)
Tentokrát to je celé albíčko mých halucinací. Zatím Bandcam a Soundcloud, později pak ostatní platformy. Vítám jakoukoli kritiku jako obvykle, akorát neslibuju, že jí budu brát vážně.
https://geomystery.bandcamp.com/album/blind-angels
https://geomystery.bandcamp.com/album/blind-angels
Re: Geomystery - Blind Angels (album)
super, uz to pustam, som zvedavy ...
hezky koncipované album a je dobře, že se vyhýbá škatulkovosti co se aranží týče
s tou old-school zvukovostí moc nekamarádím, ale to je můj problém
Space Nomads a Off The Throttle favoritky
s tou old-school zvukovostí moc nekamarádím, ale to je můj problém
Space Nomads a Off The Throttle favoritky
moc prijemne pocuvanie .. stiahol som si to aj do telefonu, nejaku dobu to budem pocuvat vonku na dennych prechadzach zo synatorom Seriozne ma nenapada co vytknut, nejake technicke detaily ma v tomto pripade vobec nevyrusuju, proste je to hrozne prijemna muzika ..
Paci sa mi ze mas proste svoj rukopis a toho sa drzis, dobre sa to pocuva .. naviazem na Fractala, mne sa naopak paci ze sa nesnazis zniet super moderne, mne uplne aktualna hudba pride casto sptrasne preprodukovane, technicky dokonala a zaroven sterilna - 1 track od 1 cloveka znie uplne rovnako ako cokovlek ine od x dalsich ludi, vsetko ako cez kopirak - rovnake zvuky, rovnake postupy, rovnake prechody, ctrl+c -> ctrl+v ... to je nevyhoda toho ze su lahko dostupne tutorialy na Youtube ako robit taky a hentaky zvuk, ako robit veci - ludia si to nastuduju a potom idu presne "podla manualu" a ich osobny prinos do hudby nula..
Len tak dalej !
Len zo zvedavosti, to je robebe cele v DAW pluginmi alebo si aj pouzil neje HW veci ?
Paci sa mi ze mas proste svoj rukopis a toho sa drzis, dobre sa to pocuva .. naviazem na Fractala, mne sa naopak paci ze sa nesnazis zniet super moderne, mne uplne aktualna hudba pride casto sptrasne preprodukovane, technicky dokonala a zaroven sterilna - 1 track od 1 cloveka znie uplne rovnako ako cokovlek ine od x dalsich ludi, vsetko ako cez kopirak - rovnake zvuky, rovnake postupy, rovnake prechody, ctrl+c -> ctrl+v ... to je nevyhoda toho ze su lahko dostupne tutorialy na Youtube ako robit taky a hentaky zvuk, ako robit veci - ludia si to nastuduju a potom idu presne "podla manualu" a ich osobny prinos do hudby nula..
Len tak dalej !
Len zo zvedavosti, to je robebe cele v DAW pluginmi alebo si aj pouzil neje HW veci ?
-
Vetsina sou pluginy v DAW, ale neco je Argon8 a v petce je kick z DrumBruta. Pluginy sou Phase Plant, Surge XT, Repro, ANA2.
Baví mě to. Co mě ale vyloženě nebaví je cover. Úplně mi to kazilo poslech
-
Ty jsi totiž nepochopil, že cover je návod na použití. Stačí zavázat oči a je po problému. Cover malovala moje dcera.
Kdy já si ty všechny novinky z posledních dnů poslechnu?
-
-
dendy: Díky za podporu !
Fractal: Díky za upřímnost ! Já se jednou toho modernějšího zvuku dohrabu, tím sem si jistý.
biscuit: Díky !
tony9: Nic ti neutíká, nic zásadního na tom albu není.
Fractal: Díky za upřímnost ! Já se jednou toho modernějšího zvuku dohrabu, tím sem si jistý.
biscuit: Díky !
tony9: Nic ti neutíká, nic zásadního na tom albu není.
Cover sa mne velmi paci
Nesedi mi vsak k obsahu, mozno k nazvom trackov.
K trackom sa nechcem vyjadrit, pretoze nechcem posobit nesurode s kolegami
Jedine co sa rata je, ci si to najde posluchaca (NEhudobnika, NEklikera, a i. NE co sprtaju cosi v hudbe, zvuku)
Nesedi mi vsak k obsahu, mozno k nazvom trackov.
K trackom sa nechcem vyjadrit, pretoze nechcem posobit nesurode s kolegami
Jedine co sa rata je, ci si to najde posluchaca (NEhudobnika, NEklikera, a i. NE co sprtaju cosi v hudbe, zvuku)
Hele, tak to do věci vnáší úplně jiné světlo. Býval bych si byl vsadil, že to je vygenerované nějakým AI, vypadá to naprosto přesně nedokonale v duchu některejch těch enginůgeomystery píše: ↑24 bře 2023 15:40Ty jsi totiž nepochopil, že cover je návod na použití. Stačí zavázat oči a je po problému. Cover malovala moje dcera.
Ještě je tu nejmíň Tomy a Tom Šen a to mně určitě ještě něco uniklo.
wow to fakt ? parada !geomystery píše: ↑24 bře 2023 15:40Ty jsi totiž nepochopil, že cover je návod na použití. Stačí zavázat oči a je po problému. Cover malovala moje dcera.
-