Geomystery - Cosmauz
-
Geomystery - Cosmauz
https://youtube.com/playlist?list=OLAK5 ... _00aTDPHvA
Ahoj, nove album, za zminku stoji Come Home a Flying Pyramids.
Ahoj, nove album, za zminku stoji Come Home a Flying Pyramids.
Re: Geomystery - Cosmauz
Teprve jsem začal poslouchat, ale hned se musím vyjádřit k opět neotřelému cover designu + Cosmauz made with Bauhaus 93 (imho jsou hezčí Bauhaus fonty ). Teda nekritizuju - jen že zaujalo - neutrálně, ale výrazně
Hudba dobrý, baví, příjemně se mi to poslouchalo i jako celek (možná dokonce to jako celek funguje pro mě ještě líp).
Hudba dobrý, baví, příjemně se mi to poslouchalo i jako celek (možná dokonce to jako celek funguje pro mě ještě líp).
-
Diky. Jako celek to bylo staveno. Dokonce to jde skoro presene po sobe tak jak to vznikalo na jare tohoto roku. Mel by za tim byt citelny i pribeh. Dalsich nekolik kousku uz je temer hotovch, ale hadam ze je vydam az nekdy koncem listopadu at to vsechno Stihne pekne uzrat.
Zajimalo by me jestli je Tu nekdo kdo by preferoval SoundCloud pred YouTube ci Spotify ? Me se uz se SC nechce vubec zabyvat. A podobne to mam z bandcampem.
Zajimalo by me jestli je Tu nekdo kdo by preferoval SoundCloud pred YouTube ci Spotify ? Me se uz se SC nechce vubec zabyvat. A podobne to mam z bandcampem.
Za mě je to úplně jedno pro "náslech", ale pro seriózní poslech preferuju všechno vždycky jako soubor na svých discích (v telefonu/autech, pc(s)). Nejsem přítel jakýhokoliv streamu pro běžnej poslech a není to kvůli datům, je to prostě pocitový a asi zároveň železná košile...
Ja idem vsetko zo spotify .. uz nepouzivam ine media ..
smekám před kadencí tvé produkce, a nejde říct že by to byla nadprodukce, prostě je to všecko vymakané
stále ty tracky děláš tak, že nahráváš live multitrack a pak to už jen smícháš a zmastruješ?
stále ty tracky děláš tak, že nahráváš live multitrack a pak to už jen smícháš a zmastruješ?
-
Ne, vratil sem se k ITB klasice. Sednu a tvorim, jedna klavesnice, jedna daw, instant recall. Vetsinouvychazim ze smycky kterou nejdriv vrstvim a pak rozkomponuju do tracku a pripadne prihraju dalsi pasaze Nebo to cele prehazim a tak dale. Co se tyka zvuku, tak se momentalne snazim udelat dobry vyvazeny mix bez nutnosti puzivat multiband compressor na master savli.
přesně, pokud je mix ok, tak multiband by neměl být vůbec potřeba
a jak to zvládáš časově? já mám někdy čas k večeru/večer pak do noci, ale mnohdy nemám chuť
...pak zas mám někdy chuť, ale není ani trochu času
...třeba dneska dělám celý den sound design, voiceovery a tak, no a pak už se mi to tak znechutí, že nění šance pracovat na svojem
a taky mám jednu deformaci, a to je, že se strašně seru s výsledkem když jde o moje vlastní věci, ale tak za to si můžu sám
a jak to zvládáš časově? já mám někdy čas k večeru/večer pak do noci, ale mnohdy nemám chuť
...pak zas mám někdy chuť, ale není ani trochu času
...třeba dneska dělám celý den sound design, voiceovery a tak, no a pak už se mi to tak znechutí, že nění šance pracovat na svojem
a taky mám jednu deformaci, a to je, že se strašně seru s výsledkem když jde o moje vlastní věci, ale tak za to si můžu sám
-
Když mám potřebu tvořit, tak se čas vždycky najde. Jinak to stejně ani nemá smysl.
-
-
Jej toto som len teraz objavil, som poteseny zas bude co nove pocuvat... prva skladba skvela, idem uz spat, zvysok budemmpocuvat zajtra cez den, ale predpokladam ze ako tvojmu vernemj fanusikovi sa mi to urcite bude pacit
Vyborne to je .. vypocute a presunute so pravidelneho denneho playlistu. Velku radost si mi spravil, je to pestre, napadite, hrave, hlboke, technicky vyborne vyladene ale hlavne je v tom velky kus muzikality.
-