Geomystery - FROZEN DREAM
- Jirka Štolfa
Geomystery - FROZEN DREAM
Další pomalejší v?c. Voln? k poslechu i ke stažení.
Re: Geomystery - FROZEN DREAM
Další pomalejší věc a zase moc fajn. Gratuluju, líbí se mi barvy i celkovej měkoučkej zvuk. Trochu se rozepiš, s čím děláš atd.
Palec nahoru !
Palec nahoru !
- Jirka Štolfa
Díky ! Je to velmi jednoduché. Studio One, LinPlug CrX4, RopPapenův Predator a Corona od discoDSP. Toť vše.
opat exellentny track ! myslim ze v tychto pomalych veciach si sa nasiel, strasne dobre ti to ide 
offtopic: ako je mozne ze DiscoDSP robi dalej syntaky ke ten typek co bol kedysi DiscoDSP, autor povodneho discovery sa zabil na motorke uz davno ?? To akoze niekto po nom tu firmu prevzal ??

offtopic: ako je mozne ze DiscoDSP robi dalej syntaky ke ten typek co bol kedysi DiscoDSP, autor povodneho discovery sa zabil na motorke uz davno ?? To akoze niekto po nom tu firmu prevzal ??
http://www.audio-desk.com/interview-wit ... -discodsp/
george reales uz se o to stara peknou radku let. podle me on a arguru byli dva, kteri spolu od zacatku pracovali i na prvnim discovery.
george reales uz se o to stara peknou radku let. podle me on a arguru byli dva, kteri spolu od zacatku pracovali i na prvnim discovery.
ach so.. diky za info..
- ReaktoplazmAR
toto je výborné ! prišiel som teraz z práce utahaný a toto ma uplne regeneruje, velmi príjemne sa mi to počúva
pripomína mi to Oil 10

pripomína mi to Oil 10
- Jirka Štolfa
Tak tohle mě potěšilo velmi. Díky !
Oil 10 čeknu, vždycky, když mě někdo řekne, že mu to něco připomíná, tak se z toho vyklube posléze moje oblíbená hudba. Třeba Human Blue nebo Ozric Tentacles.
Oil 10 čeknu, vždycky, když mě někdo řekne, že mu to něco připomíná, tak se z toho vyklube posléze moje oblíbená hudba. Třeba Human Blue nebo Ozric Tentacles.