Ahoj, jak sem tady posledně psal o tom, že nemám žádné šuplíkovky, tak sem náhodou narazil na věc co sem udělal už cca před rokem a úplně sem zapomněl že existuje. Docela mile mě to překvapilo, tak sdílím:
Názory na zvuk sou určitě vítány, rozhodně to dám na svoje další tranzové album i když je to stylově lehce ústřel.
Geomystery - Geoutopia
- Jirka Štolfa
Re: Geomystery - Geoutopia
Podla mna je to celkom fajn,len nieje 10 minutovy track az prilis?
- Jirka Štolfa
No, pokud tě to nebaví tak jo.
Mas pravdu,len som sa stym nikdy nestretol.Vidno ze mas talent,lebo supat 10 minutove tracky si nemoze dovolit hocikto.
- Jirka Štolfa
No já mám střední hodnotu někde kolem 8 minut a to je pro většinu lidí dost často neposlouchatelné. Poslední dobou se mi ale často stává že se dostanu klidně až k 12 minutám, což už je někdy moc i na mě (záleží samozřejmě na stylu a kompozici). Někdy přemýšlím, že bych dělal i kratší verze, ale zatím sem se k tomu nedostal. Klidně si to proskákejte nebo poslechněte jenom část, je to jedno, nikde není napsáno, že se to musí poslouchat od začátku do konce.
A to s tím talentem je složitá věc. Asi jsou lidi co mají talent a de jim to samo, ale já k nim rozhodně nepatřím. El. hudbu skládám už cca 23 let a myslím, že ješte před 10 lety to byla docela neposlouchatelné nuda. Což je v jistém smyslu i dneska, ale určitý vývoj tam je. Takže třeba na důchod začnu skládat opravdové pecky. A nebo taky neposlouchatelnou avangardu.
A to s tím talentem je složitá věc. Asi jsou lidi co mají talent a de jim to samo, ale já k nim rozhodně nepatřím. El. hudbu skládám už cca 23 let a myslím, že ješte před 10 lety to byla docela neposlouchatelné nuda. Což je v jistém smyslu i dneska, ale určitý vývoj tam je. Takže třeba na důchod začnu skládat opravdové pecky. A nebo taky neposlouchatelnou avangardu.