Geomystery - Hail The Car
-
Geomystery - Hail The Car
Pár nových tracků v packu:
Brzy výjde i na dalších online službách.
Brzy výjde i na dalších online službách.
Naposledy upravil(a) geomystery dne 08 lis 2023 20:58, celkem upraveno 1 x.
Re: Geomystery - Hail The Car
Poslechl jsem si: Light my soul, Commander Of The Moonbase, Ancient Alien Prayer. V tomto pořadí. Všechny jsou výborné. U poslední jsem sjížděl net.
-
tony9: Díky za zprávu ! Tobě konkrétně by se mohl líbit ještě Slug. Ať se daří.
Geomestry: Slug si někdy poslechnu.

Páčia sa mi bicie v Commander Of The Moonbase ... akoby boli hrané naživo člověkom.
Po tejto skladbe kedy som si ju dal do extra okna a vypočul viackrát mi to hralo dalej skvelý kontent ...ak to bol tiež tvoj tak super.
-
Bicí akustického ražení vždy nahrávám ručně a následně podle potřeby kvantizuju (ale nikdy na 100procent). Před cca 27lety jsem začínal jako bubeník na PSR220 (samohrajky) v římskokatolické schóle.
Je to vyborne.Kazda jedna skladba ma niecim zaujala a je to velmi muzikalne.Pamatam si tvoje velmi stare produkcie a nevravim ze boli zle,ale nikdy ma nedrzali pevne vo vibe.Teraz si to dotiahol do uplnej dokonalosti kazda skladba proste posluchaca drzi a az sa pytam ze kedy,alebo co vyvolalo vtebe takyto lepsi pristup k tvorbe.Disponujes presne tym zvukovym charakterom ktory ja tak zufalo hladam.Mam na teba asi tak 10523 otazok.Zacnem prvou.Nemusis odpovedat ak si viazany tajomstvom sefkuchara alebo ak to nechces hadzat na verejnost kludne mi to hod do spravy.Chcel by som sa opytat ako riesis mastering a ake efekty mas na master buse,alebo co je tvoj posledny krok predtym ako to hodis na souncloud
-
Na master šavli je vždycky na konci pověšený limiter (většinou skoro nezabírá) a před tím je toho čím dál tím míň, ale často tam pořád je nějaký mastering kompresor (Shadow Hills emulace od Plugin Aliance nebo třeba Kotelnikov) a vždycky tam mám Carve EQ od KiloHearts. Dřív sem multibendil, ale to už na masteru nedělám. Mastering byl pro mě dost často zachraňování špatného mixu, to už sem si zakázal.
wow...
taková palba
takový nářez!
myslím, že jsi jako producent top, zvukově i kompozičně
i když to je stylově různorodé, ten rukopis poznat jde
už mi úplně přestalo vadit to používání "tradičnějších" zvuků, nebo jsem si spíš zvykl
/ u Commandera mi neštimovala ta basa, jakoby tam nepatřila, má vůbec propsané spodky? 50hz a níž?
/ Silly Silky je celý balančně ve prospěch výšek a hihatů, což je škoda vzhedem jak krásně ta basa hraje
/ první dvě věci a Light My Soul jsou plně dospělé, promyšlené tracky, ty ostatní taky, ale nějak mi ty tři vyčnívají
taková palba
takový nářez!
myslím, že jsi jako producent top, zvukově i kompozičně
i když to je stylově různorodé, ten rukopis poznat jde
už mi úplně přestalo vadit to používání "tradičnějších" zvuků, nebo jsem si spíš zvykl

/ u Commandera mi neštimovala ta basa, jakoby tam nepatřila, má vůbec propsané spodky? 50hz a níž?
/ Silly Silky je celý balančně ve prospěch výšek a hihatů, což je škoda vzhedem jak krásně ta basa hraje
/ první dvě věci a Light My Soul jsou plně dospělé, promyšlené tracky, ty ostatní taky, ale nějak mi ty tři vyčnívají
-
Jo, některé jsou dotáhlé dál než jiné o tom žádná (i když mám asi trochu jiný list než ty, takže kdo ví). Za připomínky moc díky !
Dikes.Mas pravdu,ale dokonaly mix spravi mastering skuseneho cloveka este lepsim. 
Este posledna otazka.Robis layering sound?

Este posledna otazka.Robis layering sound?
-
Myslim ci robis vrstvenie zvukov.Ze ci na urcity zvuk napriklad bass alebo melodiu pouzijes jeden alebo viac instrumentov.
-
Bass nikdy, tam někdy používám spíš basy dvě, každá hraje něco jiného. Melodie občas vrstvím. Bicí vrstvím.
Dakujem geomystery.Dosiahol si takej hudobnej urovne ze onedlho sa o to zacnu ludia zaujimat.Som rad ze som to stihol medzi prvymi.