Geomystery - In A State Of Cryptoanarchy (discopunk)
- Jirka Štolfa
Re: Geomystery - In A State Of Cryptoanarchy (discopunk)
pro mě teda hodně neuchopitelná fúze. dlouho jsem už neměl (v hudbě) pocit, že si něco musím nechat uležet, abych si na to udělal názor. teď ho mám
- Jirka Štolfa
Asi jako současná společenská situace.
Teda alespoň pro mě.
Teda alespoň pro mě.
Ten zvuk 0:49 se mně zdá trochu pod tónem. Piano nebo co to je. Pak se ve skladbě opakuje.
Velice se mně líbí zvuk cca 4:59 takový ten perkusivní. To snad ani není sampl z nějaké banky, (nejsou to náhodou ozvučná dřívka)?
Celkově se mně ta věc líbí a opět se nevyjadřuju ke zvuku, protože neposlouchám na Adamech, ale pouze na Geniuskách za čtyři stovky.
Velice se mně líbí zvuk cca 4:59 takový ten perkusivní. To snad ani není sampl z nějaké banky, (nejsou to náhodou ozvučná dřívka)?
Celkově se mně ta věc líbí a opět se nevyjadřuju ke zvuku, protože neposlouchám na Adamech, ale pouze na Geniuskách za čtyři stovky.
- Jirka Štolfa
4:59 ? to je konec skladby
Taky bych rád připomněl, že já moc žádné banky nepoužívám, jenom bicí sou addictive drums, jinak všechno synth a kytara. V této skladbě prakticky exkluzivně Minilogue XD, všechno vlastnoručňoušně naprogramované zvuky. Občas použiju nějaký preset z nějakého VST, ale to je minimum.
0:49 - spíš to bude mou oblibou používat například Werckmeister ladění a pak na to v klidu zapomenout a ostatek mít temperované.
Taky bych rád připomněl, že já moc žádné banky nepoužívám, jenom bicí sou addictive drums, jinak všechno synth a kytara. V této skladbě prakticky exkluzivně Minilogue XD, všechno vlastnoručňoušně naprogramované zvuky. Občas použiju nějaký preset z nějakého VST, ale to je minimum.
0:49 - spíš to bude mou oblibou používat například Werckmeister ladění a pak na to v klidu zapomenout a ostatek mít temperované.
- Jirka Štolfa
jj, tak to je z addictive drums a je to palička do ráfku bubnu. řek bych že do tomů, nebo kotle, bo je to čisté bez drnčení strunění.
Ten název se k tý skladbě vztahuje jak? )
- Jirka Štolfa
Mě to vážně zajímá, to neměla bejt nějaká kritika
super, tady ve Finsku by to na párties zabralo
Uz som si to vypocul 5 krat a prisiel som nato, co mi tam chyba ... TLIESKANIE ! Taketo to disco hand claps - bum-ca, bum-ca, bum-ca, bum-ca... V pasazach ako 1:16 (este lepsie 1:32) pridat na 2. a 4. dobu nejake tlieskanie !
(resp. 2,4,6,8 ak su to osminy)
Na repro je to zabavne! Na sluchatkach tomu chyba este aspon jeden hlas do pozadia. Nieco tiche a zabazne, len tak na vyplnenie.
(resp. 2,4,6,8 ak su to osminy)
Na repro je to zabavne! Na sluchatkach tomu chyba este aspon jeden hlas do pozadia. Nieco tiche a zabazne, len tak na vyplnenie.
- Jirka Štolfa
MDudas: jj, myslím, že v určité fázi sem tam ty clapsíky chtěl dát, ale nějak se to zvrtlo. Budu o tom ještě uvažovat.
Fractal: Tak to se tam budu asi muset přestěhovat. Nebo počkat až tu vyroste další generace co už nepamatuje Karla Gota.
Fractal: Tak to se tam budu asi muset přestěhovat. Nebo počkat až tu vyroste další generace co už nepamatuje Karla Gota.