Geomystery - Jesus In The Jungle
-
geomystery
Geomystery - Jesus In The Jungle
Tak jo, původně sem to sem nechtěl vůbec dávat. Je to taková uchylárna s ne moc povedeným zvukem. Ale udělám to:
Berte to z rezervou, už mi na hudbu nezbývá moc času a skoro ani chuti, takže takové pomalé dohořívání. Poslední kousky budou fakt nepovedené demenťárny bez nápadu, to sem si jistý a za to ručím. Vždycky sem byl tak trochu alibista a teď už se za to ani nestydím.
Berte to z rezervou, už mi na hudbu nezbývá moc času a skoro ani chuti, takže takové pomalé dohořívání. Poslední kousky budou fakt nepovedené demenťárny bez nápadu, to sem si jistý a za to ručím. Vždycky sem byl tak trochu alibista a teď už se za to ani nestydím.
Re: Geomystery - Jesus In The Jungle
> skoro ani chuti, takže takové pomalé dohořívání
Toto poznam.. potrebujes kompletne zmenit proces akym tvoris .. iny daw, uplne zahodit daw, predat syntaky co mas a kuput nieco ine (groovebox ? konecne nieco od elektronu
? polyend tracker ? deluge ? )... cokolvek .. velku zmenu, aspon u mna to funguje vzdy ..
samozrejme.. ak si prijal ze s hudbou uz koncis tak nenarovis nic .. ale bola by to skoda ..
track je fajn, paci sa mi .. taka pohoda, prijemne to znie a nieje to ziadna kopirka nicoho, ako vzdy je tio take tvoje specificke (v tom najlepsom zmysle slova)
Toto poznam.. potrebujes kompletne zmenit proces akym tvoris .. iny daw, uplne zahodit daw, predat syntaky co mas a kuput nieco ine (groovebox ? konecne nieco od elektronu
samozrejme.. ak si prijal ze s hudbou uz koncis tak nenarovis nic .. ale bola by to skoda ..
track je fajn, paci sa mi .. taka pohoda, prijemne to znie a nieje to ziadna kopirka nicoho, ako vzdy je tio take tvoje specificke (v tom najlepsom zmysle slova)
-
geomystery
Jo, to už sem udělal. Sralo mě pořád se rachat s HW krabicema, tak sem to zredukoval na kontroler a VST. Tak už sem v minulosti udělal supr věci a je to velice pohodlné. Uvidíme, potřeba tvořit hudbu je čím dál tím menší. Vlastně i poslouchat hudbu. Radši mám ticho nebo zvuk lesa.
jo tak to je jasne .. clovek by se nemal do nicoho nutit, za to to nestoji ..
-
divokymoriak
Zvuk lesa pri zapadajucom slnku ked sa prebudza nocny lesny zivot a popri tom praskanie dreva v taboraku.Mam rad aj niektore hlboko nocne zvuky lesa hlavne tie pri ktorych sa clovek skoro posiera. 
geomystery píše: ↑28 srp 2022 09:01Jo, to už sem udělal. Sralo mě pořád se rachat s HW krabicema, tak sem to zredukoval na kontroler a VST. Tak už sem v minulosti udělal supr věci a je to velice pohodlné. Uvidíme, potřeba tvořit hudbu je čím dál tím menší. Vlastně i poslouchat hudbu. Radši mám ticho nebo zvuk lesa.
jj, prechadzam podobnym stadiom, uplne vyhorenie... strasny pocit, ale proste akceptujem to ako fakt a zacinam sa s tym vyrovnavat. ale ako dendy pise, nejako tak prirodzene si to zacinam vynahradzat a "menim proces" celkom zasadne - vratil som sa ku gitarovej hudbe a este s jednym gitaristom si robime demace a snazime sa zbuchat nejaku kapelu, kupil som si basgitaru a aparat a zatial bortim steny doma, ked som sam doma
ja som si napriklad teraz kupoval novy komp - macbook air s M1 procesorom .. a kedze su brutalne zlavy na REASON 12 ($249) a NI Komplete Select ($99) tak som po tom skocil (kedysi som robil v REASON 1/2) a uplne nadseny som, nova chut do tvorby na mna skocila hned, oblukom sa vratim tam kde som bol 15 rokov dozadu co sa tyka sposobu tvorby ..
u mna toto strasne funguje - staci novy gear / novy sw / nieco radikalne zmenit - a okamzite som zase na koni
a este jedna vec - zacal som pozerat tutorialy a ine videa tohoto typka a STRASNE tie inspirativne to na mna posobi.. hrozne zaujimavy content ma https://www.youtube.com/c/VenusTheory
u mna toto strasne funguje - staci novy gear / novy sw / nieco radikalne zmenit - a okamzite som zase na koni
a este jedna vec - zacal som pozerat tutorialy a ine videa tohoto typka a STRASNE tie inspirativne to na mna posobi.. hrozne zaujimavy content ma https://www.youtube.com/c/VenusTheory
Naposledy upravil(a) dendy dne 31 srp 2022 12:57, celkem upraveno 1 x.
Každého tohle podle mě v nějaké míře čeká.
Ponorka, nechuť...
A taky jsem měl (jako někteří tady) po nějakém roce pauzy takové myšlenkové záchvaty "velkého návratu".
Ale už jsem stejně věděl, že by mě to už nebavilo a nepřinášelo nějakou radost.
Dospěl jsem k názoru že je dobré mít takových nějakých ukojujících koníčků víc.
Netlačit na pilu a dělat jednou to a podruhé zase něco jiného. Prostě podle chuti a s radostí v tu chvilku.
Už jsem to psal, já to osobně vyřešil fotografováním, malováním, vařením, prací se dřevem, kutěním, zahradou, ježděním na kole ...
Nechal jsem si vše potřebné i na tu muziku, kdyby přišel momentální úlet.
Ale jsem takhle spokojený a když mi už zrovna něco nepřináší tu pohodu a radost, tak to prostě takhle kombinuju.
Ponorka, nechuť...
A taky jsem měl (jako někteří tady) po nějakém roce pauzy takové myšlenkové záchvaty "velkého návratu".
Ale už jsem stejně věděl, že by mě to už nebavilo a nepřinášelo nějakou radost.
Dospěl jsem k názoru že je dobré mít takových nějakých ukojujících koníčků víc.
Netlačit na pilu a dělat jednou to a podruhé zase něco jiného. Prostě podle chuti a s radostí v tu chvilku.
Už jsem to psal, já to osobně vyřešil fotografováním, malováním, vařením, prací se dřevem, kutěním, zahradou, ježděním na kole ...
Nechal jsem si vše potřebné i na tu muziku, kdyby přišel momentální úlet.
Ale jsem takhle spokojený a když mi už zrovna něco nepřináší tu pohodu a radost, tak to prostě takhle kombinuju.
muzikant
- Jirka Štolfa
Jak rikam, uvidime. Neco me nasere a hned bude album venku.
-
geomystery
To je nejaky cesky film ne ?
jj. film to je. hele prima, ze jsi takovej posravaci typ, a ze ti to nejde strevem, ale skrz nejakej intelektualni proces 
track je dobrej. pohodicka.
neboj, chvilku vytravis a pak prijde zase ta chut. je to jako s jidlem, pitim, sexem... dokonce i to nejesencialnejsi delame v cyklech (dychani
). heslo: zijeme na vlnach. peace!
track je dobrej. pohodicka.
neboj, chvilku vytravis a pak prijde zase ta chut. je to jako s jidlem, pitim, sexem... dokonce i to nejesencialnejsi delame v cyklech (dychani
dobrá paráda, pohoda, fpoho track, moc tě v něm nepoznávám, tady bych neřek "a hele Geomystery" 
-
geomystery
jj, možná kdybych poslouchal víc různých inspiračních zdrojů, tak bych vytvořil víc podobných ne mě podobných. Ale když já mám rád ten trance, berlinschool a psychill/downtempo. Teď momentálně mě láká vytvořit i nějaké hezké bezrytmé ambienty. Když sem před nedávnem hrál v UH v parku svoje věci, tak jeden z nejlepších momentů byl při skladbě Offline (Fractal ví), kdy na tu skladbu začali reagovat ptáci v tom parku. Mě ty škatulky nikdy neseděli, akorát chápu, že pro posluchače je to pak složité se v tom vyznat, když v albu samých hustých elektronářezů je najednou jedna jemná éterická ambientka.