https://on.soundcloud.com/kSS4N
Jakekoli dojmy jsou vitany.
Geomystery - Let's Noise Out
-
Re: Geomystery - Let's Noise Out
Zvuky fajn .. ale take moc roztahane mi to pride .. ze dlho sa jednotlive celky opakuju .. kym dojdu bicie 1:40 .. A aj tie sa tak votru , akoze idu okolo .. A chyba spev .. Alebo aspon nejake solo ..
-
Přesně. Líp bych to nenapsal, teda až na to s tím zpěvem. Díky.
Mne sa velmi paci ten zaciatok atmosfericky do 0:35. Akonahle zacala hrat ta "disco" basa, tak to padlo.
-
Ono to zas povstane, to si piš.
Vedle je skladba Thank You For Living, kterou sem nesprasil disco basou. Ta by ti mohla šmakovat.
Vedle je skladba Thank You For Living, kterou sem nesprasil disco basou. Ta by ti mohla šmakovat.
Geomystery v mojej slabej pamäti evokuje značku kvality ..hudobnej..
táto skladba akoby podliezla latku ale ubezpečením sa ostatnými trackmi mi to príde skôr ako nejaká medzi prehrávka, kedy poslucháča prevediete z jednej nálady na druhú ..
Alebo sa s nami zákerne zahráva s nejakým experimentom
táto skladba akoby podliezla latku ale ubezpečením sa ostatnými trackmi mi to príde skôr ako nejaká medzi prehrávka, kedy poslucháča prevediete z jednej nálady na druhú ..

Alebo sa s nami zákerne zahráva s nejakým experimentom

Ja nechapem tych co tu frflu.. sak to je uplne ukazkove synthwave .. jedine by to chcelo trosku viac popracovat na zvuku (asi by som dal priznany sidechain kopakom na zvysok a asi aj trochu tichsie dal tu "disko" basu, moc krici .. inak by som nemenil nic (a preboha nie spev, ten by to uplne zabil) ..
jedine co by som trosku zmenil je zaciatok - ako mas to intro nez pride basa, tak by som este raz tak dlho nechal hrat to intro znovu a sucasne s nim len kick/snare/hihats (s tym ze hihats len nejake polovicne) .. potom break a uz beat aj s basou a plnymi hihatmi .. podla mna len tym ze ta basa pride tak sama zrazu po tom intre tak to trosku udrie do usi ako nieco co clovek necaka.. keby si to vymenil tak ze najprv pridu LEN bicie do intra a potom break a bicie+bass tak to bude zniet prirodzene .. (urob mi radost a uprav to tak, potom si to rad zaradim do playlistu
nieco ako ma vacsina trackov dole v tom sete ... taketo veci pocuvam poslednou casou furt takze to tvoje mi pride prave uplne dopre trafene do tohoto zanra .. prekvapil si ma tym ako dobre si to trafil.
jedine co by som trosku zmenil je zaciatok - ako mas to intro nez pride basa, tak by som este raz tak dlho nechal hrat to intro znovu a sucasne s nim len kick/snare/hihats (s tym ze hihats len nejake polovicne) .. potom break a uz beat aj s basou a plnymi hihatmi .. podla mna len tym ze ta basa pride tak sama zrazu po tom intre tak to trosku udrie do usi ako nieco co clovek necaka.. keby si to vymenil tak ze najprv pridu LEN bicie do intra a potom break a bicie+bass tak to bude zniet prirodzene .. (urob mi radost a uprav to tak, potom si to rad zaradim do playlistu

nieco ako ma vacsina trackov dole v tom sete ... taketo veci pocuvam poslednou casou furt takze to tvoje mi pride prave uplne dopre trafene do tohoto zanra .. prekvapil si ma tym ako dobre si to trafil.
na me je to tentokrat moc bordel vseho moznyho. Potencial tam je, ale zatim mi to prijde jako live jam na masinkach, na kterych jsi mel pusteny trochu jiny metrum. Jako izolovane me z toho nektere "stemy" bavi, ale nesedi mi to dohromady jako skladba.
-
Takze nastup basy je jedineco se povedlo. OK, zkusim to priste lip.