Po delší pauze nový materiál:
Kritika hudební i zvukově estetická vítána.
Geomystery - Old Chaps Can Fly Too
-
Re: Geomystery - Old Chaps Can Fly Too
moc fajn. z pocatku trosku nudny a takovy neslany nemastny, ale o to vic to potom "refren" rozjasni a zvedne. jen bych se asi primlouval za jemnou variabilitu toho hlavniho motivu, zejmena vzdycky, kdyz se opakoval podruhe po sobe me zklamavalo, ze se uplne zopakuje
zvukove se mi to libi. zni to trochu zatazeneji v horni pulce spektra, ale k tomu stylu i analogovymu leadu (a nalade) mi to tak prijde v poradku
zvukove se mi to libi. zni to trochu zatazeneji v horni pulce spektra, ale k tomu stylu i analogovymu leadu (a nalade) mi to tak prijde v poradku
-
Ha, zataženěji v horní půlce spektra je dobrý koment, pro mě už je to roztažené až moc. Mám prostě radši tmavší zvuk, ale dík za postřeh. Hudebně souhlasím, kdybych ten hlavní motiv nahrál několikrát s jemnýma odchylkama (nebo i variace v notách) tak by to mohlo být zajímavější. Mimochodem ten hlavní motiv je Alesis Ion, který už zamával na rozloučenou a dělá radost jednomu dobrému prešovjanovi. Ale šlo by volačo nastříhat z toho, uvidíme. Díky za detailní poslech a kvalitní feedback.
s tou dekou to vim, vzdyt jsme to resili hodnekrat. myslim, ze to ted mas na rozumnym kompromisu. zni to imho v pohode, jen to proste nejiskri a necinka (coz nemusi byt vzdy to nej).
-
Ahoj zvukovo velmi fajn,ale nieje tam nic co by mi este stale hralo v hlave po skonceni skladby.
Fajn věc i zvukově.
Spolu s Biscuitem se přimlouvám za jemnou variabilitu hlavního motivu spíš pro příště. Tohle už bych nechal tak.
Spolu s Biscuitem se přimlouvám za jemnou variabilitu hlavního motivu spíš pro příště. Tohle už bych nechal tak.
Naposledy upravil(a) tony9 dne 08 srp 2022 10:06, celkem upraveno 1 x.
-
To je moc dobre.divokymoriak píše: ↑07 srp 2022 22:32Ahoj zvukovo velmi fajn,ale nieje tam nic co by mi este stale hralo v hlave po skonceni skladby.
-
Spenazitelneho hladiska mozno nie.Inak pri pocuvani skladby sa mi vnucuje silna myslienka lietat na falco psovi ponad mesto a od 3:22 mu uz sedim na chrbte.