Geomystery - P. Ark
- Jirka Štolfa
Geomystery - P. Ark
Zajímá mě cokoli co k tomu máte.
Re: Geomystery - P. Ark
nikto ti tu nepise tak ti napisem
nerad davam skor negativny nez pozitivny feeback, ale tak mozno ti to nieco da .. pride mi to take ze to ide od nikial nikam .. nic vyrazne sa tam nedeje, ziadny progress, vyvoj - proste jak to zacne tak to skonci ..
keby som to mal nazvat 1 (resp. 2 slovami) tak mi to pride ako "elevator music" .. neurazi, nenadchne ...
rozhodne sa mi ovela viac pacili tvoje psy/goa/psychill veci ..
to je vsetko samozrejme ku kompozicii, k zvuku nemam moc co vytknut, zvukovo mi to znie velmi vyvazene, dobra praca, nic sa tam nebije, basa pekne basuje, bicie pekne citatelne tak isto ako vsetky ostatne zvuky a melodie ... ak by som mal vypichnuyt detail, na snare mi trochu chyba noise zlozka, len tak tuka ale chyba mi tam ten sumovy chvost ..

keby som to mal nazvat 1 (resp. 2 slovami) tak mi to pride ako "elevator music" .. neurazi, nenadchne ...
rozhodne sa mi ovela viac pacili tvoje psy/goa/psychill veci ..
to je vsetko samozrejme ku kompozicii, k zvuku nemam moc co vytknut, zvukovo mi to znie velmi vyvazene, dobra praca, nic sa tam nebije, basa pekne basuje, bicie pekne citatelne tak isto ako vsetky ostatne zvuky a melodie ... ak by som mal vypichnuyt detail, na snare mi trochu chyba noise zlozka, len tak tuka ale chyba mi tam ten sumovy chvost ..
- Jirka Štolfa
Díky za koment. Pro mě je rozhodně pozitivní. Měla to být od ničeho k ničemu plynoucí skladba. Žádný děj, nic co by vyloženě rušilo. Hlavně žádné veliké změny. Takový sladký podmaz, pořád dokolečka. Prostě takový oddechový výmazový relax. Šedý průměr. Věc kterou okamžitě přeskočíš, protože jsi už 1000x slyšel.
- Jirka Štolfa
psychill věc mám momentálně jednu rozdělanou
tak to sa tesim ! tvoje starsie veci mam v pravidelnom playliste tak sa tesim ak pribudne nieco nove 

- Jirka Štolfa