Ahoj, trocha nové krásné hudby:
https://audiomack.com/geomystery/song/13654130
Geomystery - Rock And Dark
-
geomystery
Re: Geomystery - Rock And Dark
ahoj. muzu ti ted rikat giorgio? "my name is giovanni giorgio, but everybody calls me giorgio" 
je to moc fajn, libi se mi jak to umis udelat zivocisny a pritom to je kultivovany. a opravdu mi to prijde jako takovej postmoderni vlacnejsi giorgio
je to moc fajn, libi se mi jak to umis udelat zivocisny a pritom to je kultivovany. a opravdu mi to prijde jako takovej postmoderni vlacnejsi giorgio
-
geomystery
Čeknu toho týpka, aspoň bude po dlouhé době zas co poslouchat. Posledně mě někdo na KVR přirovnával k Ozric Tentacles a z toho se stala jedna z mých nejoblíbenějších kapel. Baví mě poslední dobou něco mezi Tangerine Dream a Ozric Tentacles. Něco mezi berlínskou školou a psychadelií. Podle mě to má k sobě velice blízko aniž by to bylo na první poslech patrné.
A balanc mezi živočišností a spontánním projevem a kutlivovaností myšlení je to co řeším teď několik posledních let. Respektivě jejich efektivní spojení.
A balanc mezi živočišností a spontánním projevem a kutlivovaností myšlení je to co řeším teď několik posledních let. Respektivě jejich efektivní spojení.
nenech se tim vyplasit, k tomu moroderovi bych to primo neprirovnaval, spis v pocitovyho rovine - ale tam zase docela hodne. proste jako ze pod povrchem 
to je hezky, ze to propojeni umis dostat i do hudby a je to z toho poznat
to je hezky, ze to propojeni umis dostat i do hudby a je to z toho poznat
Synťák do každé rodiny!