George Sears feat. Lieutenant Grey - Nikol
George Sears feat. Lieutenant Grey - Nikol
N?co pomalejšího po delší dob?.
Re: George Sears feat. Lieutenant Grey - Nikol
Pre mna, vsetko SUPER, az na tie bicie
Vobec sa mi farbou nehodia, snare to zabija. aranz bicich je fajn, ale vyber bicich, to mi kazi dojem z velmi dobrej melodie, vyvoja a feelingu. 

tiez mi nesedia vyberom zvukov bicie - ale na rozdiel od tomyho mne nesedia ani aranzom, celkovo na mna posobia hrozne lacno, jednoducho a prvoplanovito - prepac
celkovo mi vadi ako cely zvuk je tak 'pod dekou' - neviem ci to je kompresiou soundcoudu (myslim ze nie, az takto SC zvuk nekurvi), ale znie to tak 'zastreto' cele, a tym mi to kazi dojem celkovy lebo melodie a zvuky si myslim ze su slusne a s kvalitnejsim zvukom by ma to urcite dost bavilo ..
celkovo mi vadi ako cely zvuk je tak 'pod dekou' - neviem ci to je kompresiou soundcoudu (myslim ze nie, az takto SC zvuk nekurvi), ale znie to tak 'zastreto' cele, a tym mi to kazi dojem celkovy lebo melodie a zvuky si myslim ze su slusne a s kvalitnejsim zvukom by ma to urcite dost bavilo ..
Si skromě myslím, že by tomu slušelo víc "akustično".
Jackies: Myslíš od bicích až po ostatní nástroje?
Dendy: ty bicí by sis představil jak? Vyměnit samply a celkově pak i aranž? Já jsem zkoušel nějakým způsobem vytvořit určitou stylizaci těch bicích, tak se to nejspíš minulo účinkem.
Dendy: ty bicí by sis představil jak? Vyměnit samply a celkově pak i aranž? Já jsem zkoušel nějakým způsobem vytvořit určitou stylizaci těch bicích, tak se to nejspíš minulo účinkem.
mne se to hudebne celkem libi. stylizaci bicich vnimam pozitivne a cejtim ji. ty bici s obsahem korespondujou, ale fakt souhlasim, ze ne zvukove. snare je opravdu odjinud. druha pulka uz je ale pak celkove dost prazdna, coz mi prijde velka skoda, protoze to nejakej potencial a myslenku myslim ma.. a to co pise jackies - to by vubec nemusel bejt marny, ja bych to klidne videl na ciste akustickou verzi se smyccema v hlavni roli. ale chtelo by to to trochu rozvinout, aby se ti muzikanti nenudili