Ha! Nová popina!
Tenhle remix vznikal poměrně dlouho a málem to nevyšlo, ale nakonec se to po roce a půl podařilo. Well, celé to upozadil covid, kdy to vypadalo, že kapely už snad nikdy nebudou hrát. Trošku jsem si sáhl do Carless Whisper a taky trochu do osmdesátkových kytarových sólíček a ještě trochu do funku.
Výchází to v rámci remix kompilačky kapely Good Times Only na XION labelu
Good Times Only - Už To Nebolí (Andels Remix)
Re: Good Times Only - Už To Nebolí (Andels Remix)
Hudebně se mi to líbí. Rád jsem si poslechl. Zvuk bych uvítal teda měkčí a celkově tam jsou ještě rezervy.
Jedinou vážnější kritiku mám k úplnýmu začátku, vůbec mi nedává smysl.
Jedinou vážnější kritiku mám k úplnýmu začátku, vůbec mi nedává smysl.
Zvuk se mně zdá takový syrovější a to se mně právě líbí.
písnička baví.
stereo mi přijde maličko divoký, v monu to už dost ztrácí na zřetelnosti, i když kompatibilní to asi pořád ještě je
vokál je kapitola sama pro sebe. samozřejmě nevím, jak moc se s tím dalo/nedalo něco dělat a tudíž to asi není ani kritika přímo k tobě. baví mě ten indie feel, ale na druhou stranu některá slova úplně mizejí v mlze, zvlášť když je v aranži hustěji.
stereo mi přijde maličko divoký, v monu to už dost ztrácí na zřetelnosti, i když kompatibilní to asi pořád ještě je
JJ, mě to baví ale lovil jsem slova.
Jo a kde jsou ty avízovaný kytary?
Jo a kde jsou ty avízovaný kytary?
muzikant
Jo aha, no na mě už to bylo celkem tvrdý 
S vokálem jsem pracoval jak to šlo, s tím jsem měl největší problém. Jednak ano, ztrácelo to na zřetelnosti, ale bohužel, takový materiál jsem dostal )))
Yep, je tam se stereem trochu přeháňka. Guilty as charged! Mám rád roztahováníbiscuit píše: ↑05 led 2022 14:18písnička baví.
stereo mi přijde maličko divoký, v monu to už dost ztrácí na zřetelnosti, i když kompatibilní to asi pořád ještě jevokál je kapitola sama pro sebe. samozřejmě nevím, jak moc se s tím dalo/nedalo něco dělat a tudíž to asi není ani kritika přímo k tobě. baví mě ten indie feel, ale na druhou stranu některá slova úplně mizejí v mlze, zvlášť když je v aranži hustěji.
S vokálem jsem pracoval jak to šlo, s tím jsem měl největší problém. Jednak ano, ztrácelo to na zřetelnosti, ale bohužel, takový materiál jsem dostal )))