Gospel choir lockdown video

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
vasek

Gospel choir lockdown video

Příspěvek od vasek »

Tenhle žánr tady ještě asi nebyl, tak mrkněte a zhodnoťte. Dělal jsem audio i video a byl to docela záhul (pro mě, ale i pro PC :D )

tony9

Re: Gospel choir lockdown video

Příspěvek od tony9 »

Před pár lety měli u nás žívák.

tony9

Příspěvek od tony9 »

Mně se líbí zvuk i video. Zvuk je dost středový.
Muselo to dát práce.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Já už jsem to dal podruhý a pořád nevím, co k tomu napsat. Ono se to hrozně těžko hodnotí a kritizuje, když je jasný, žes měl od začátku dost omezený prostředky.
Když to vezmu jako celek, je to demonstrace toho, jak může bejt i poměrně slušnej hudební výkon pro mě úplně nudnej a nezajímavej.

Vyloženě mě pobavily individuální projevy sboristů, kteří takto působí někteří jako sólisté, jiní jako dezorientovaní vyjukanci :-) Kdyby vedle sebe stáli, nikdy by to takhle nevypadalo. Pro mě bylo tady na tom fajn si uvědomit, jakej i ta uniformita a určitá "choreografie" spojená se sborovým zpěvem má význam.

vasek

Příspěvek od vasek »

To se mimochodem týká i rytmického projevu. Když zpívají lidi spolu, tak se většina dokáže najít ve společném frázování i složitějších věcí. Pokud to dělá každý sám, tak je to velký problém a proto jsme vybrali takto rytmicky snadnou věc, která je ale i tak rozházená.

biscuit

Příspěvek od biscuit »

Při poslechu mě tam nic nedráždilo v tomhle směru. Ale máš pravdu, tohle musí bejt šichta i u extra třídy zpěváků. Nejsme stroje ;-)
Myslím že by nebylo špatný udělat zase něco, ale třeba už v plný síle a třeba i trochu originálnějšího (podobnejch karanténovejch videí jsou plný internety :-) ).

Odpovědět