Gospel choir lockdown video
Gospel choir lockdown video
Tenhle žánr tady ještě asi nebyl, tak mrkněte a zhodnoťte. Dělal jsem audio i video a byl to docela záhul (pro mě, ale i pro PC
)

Re: Gospel choir lockdown video
Před pár lety měli u nás žívák.
Mně se líbí zvuk i video. Zvuk je dost středový.
Muselo to dát práce.
Muselo to dát práce.
Já už jsem to dal podruhý a pořád nevím, co k tomu napsat. Ono se to hrozně těžko hodnotí a kritizuje, když je jasný, žes měl od začátku dost omezený prostředky.
Když to vezmu jako celek, je to demonstrace toho, jak může bejt i poměrně slušnej hudební výkon pro mě úplně nudnej a nezajímavej.
Vyloženě mě pobavily individuální projevy sboristů, kteří takto působí někteří jako sólisté, jiní jako dezorientovaní vyjukanci
Kdyby vedle sebe stáli, nikdy by to takhle nevypadalo. Pro mě bylo tady na tom fajn si uvědomit, jakej i ta uniformita a určitá "choreografie" spojená se sborovým zpěvem má význam.
Když to vezmu jako celek, je to demonstrace toho, jak může bejt i poměrně slušnej hudební výkon pro mě úplně nudnej a nezajímavej.
Vyloženě mě pobavily individuální projevy sboristů, kteří takto působí někteří jako sólisté, jiní jako dezorientovaní vyjukanci

To se mimochodem týká i rytmického projevu. Když zpívají lidi spolu, tak se většina dokáže najít ve společném frázování i složitějších věcí. Pokud to dělá každý sám, tak je to velký problém a proto jsme vybrali takto rytmicky snadnou věc, která je ale i tak rozházená.
Při poslechu mě tam nic nedráždilo v tomhle směru. Ale máš pravdu, tohle musí bejt šichta i u extra třídy zpěváků. Nejsme stroje 
Myslím že by nebylo špatný udělat zase něco, ale třeba už v plný síle a třeba i trochu originálnějšího (podobnejch karanténovejch videí jsou plný internety
).

Myslím že by nebylo špatný udělat zase něco, ale třeba už v plný síle a třeba i trochu originálnějšího (podobnejch karanténovejch videí jsou plný internety