GrooveAgent - Galaxy
GrooveAgent - Galaxy
Ahoj , taková moje nová v?c...spiš pohodovka

Naposledy upravil(a) 303 dne 17 led 2013 22:14, celkem upraveno 1 x.
Re: GrooveAgent - Galaxy
Tak jako hezké. Jenom se mně ty nástroje zdají hodně v předu a na středu. Možná by to chtělo trochu zapracovat se stereem. Ale líbí se mně, že jsou použity hezké barvy.
tak to sem rad že se libí ..s tím sterem maš asi pravdu , defakto je to všechno na prostredku, žadnej paning sem tam nedělal .
Páčia sa mi tie rozličné snary
Aj keď tá jedna je by zniesla trošku viac kompresie. Ale inak zaujímavá zmeska zvukov 

Jajo : ty snary mi taky ležely v žaludku , ten jeden je možná moc podlazenej vuči tomu druhímu a nemá takovej tlak ,si ted rikam s odstupem
tomi45: si rikam že sem to nahral presně obraceně asi než by se mělo - basu a bicí sem nahral stereo a pak už skoro všechno jen mono
každopadně dik za reakce
tomi45: si rikam že sem to nahral presně obraceně asi než by se mělo - basu a bicí sem nahral stereo a pak už skoro všechno jen mono

každopadně dik za reakce
Líbí.
Pěkný zvuky, i atmosféra. Trochu si řikám, jestli by se to nemohlo více rozjet do nějakého hlavního motivu (ale to jsou moje typické postupy), že bych se možná snažil ty bicí narovnat a trochu mix zahustit, nicméně to je opravdu spíš teoretický nápad na remix
.
Jinak slyším, že k nějakému panningu zřejmě přeci jen došlo!
Pěkný zvuky, i atmosféra. Trochu si řikám, jestli by se to nemohlo více rozjet do nějakého hlavního motivu (ale to jsou moje typické postupy), že bych se možná snažil ty bicí narovnat a trochu mix zahustit, nicméně to je opravdu spíš teoretický nápad na remix

Jinak slyším, že k nějakému panningu zřejmě přeci jen došlo!
GrooveAgent - Galaxy remix