GrooveAgent - Soul Vibe
GrooveAgent - Soul Vibe
Jedna krátká novinka :
- Jirka Štolfa
Re: GrooveAgent - Soul Vibe
Super zvuk. 1:12 by to chtělo nějaký nový element nebo nějak podpořit attack. 2:30 - opři se pořádně do těch klapek a neboj se toho, stejně nikdo živý nevyvázne. Líbí... má to soul.
to ma celkom bavilo 10*
.. s tymi klapkami suhlasim , chcelo by to vačší drive na tom sole
.. s tymi klapkami suhlasim , chcelo by to vačší drive na tom sole
palec hore... super nalada, pekne detaily, vyborby zvuk - paci sa... ciastocne suhlasim s tym co pisal Jirka... ale to su len take drobnosti, ako celok fakt pecka ...
me to bavi, peknej zvuk a groove jediny, co me bych tomu mohl vytknout je melodie basy, presneji druhej takt toho motivu - myslim, ze misto toho rovnyho konce by se tam klidne mohla vlizt nejaka vhodna kudrlinka, ale to je celkem drobnost dobry to mas!
Díky za reakce .S tima vítkama souhlasim , defakto to cejtim stejně , ale už sem to líp nezmák...joo človek by chtěl hrát fajnšmekrovský solíčka atak , jenže já sem lenoch linej a vubec nic necvičim, takže si pak musim vystačit s toudle svojí lopaťarnou Zvuk sem se snažil umichat už hlavně v mašinach, abych stim v cubasu už nemusel delat naký velký kejkle, na master sem hodil pak jen dva limitery.
Pocuj, brathm 303, co je toto vlastne za styl? :-] niektore pasaze ma velmo bavia, ine su viac sedive. Ja by som tam vtlkol riadne bicie. Zvuk je super.
-
Zdar. Taky se mi to líbí. Zvuk máš čím dál lepší. Kdybych si měl hodně vymýšlet, tak snad jen pasáž 1:45 - 2:20 je moc prázdná...něco mi tam chybí, ňákej "beglajt"
Jo a ženskej vokál si to vyloženě žádá.
Tomy: electro soul, možná trochu wonky ?
Jo a ženskej vokál si to vyloženě žádá.
Tomy: electro soul, možná trochu wonky ?
Tomy : ani nevim ,možný jak řika Longsleper, ale inspiroval sem se trochu trochu tim křupavim zvukem současnýho jazzy soul hip hopu..skoušel sem to poprví , takže ty škopky a celkovej groove nemam uplne zmaklí..chtěl sem do toho dostat lehkej shufle. Je to pro me celkem nový tedndle vibe..chci to vypilovat zima - podzim, tak uvidíme ...Jinak styly moc nerešim , spojuju to co mam rad, což je hip hop, jazz,funk,beatmekery, ruzný downtempa, trip hop , dub a tak...sjiždim všechno a všechno me ovlivnuje nijak.
Longsleeper:Je to fakt ..tu aranž sem uplne neuhlidal , tak jak sem chtěl, něco bych tam udělal jinak, ale už nijak nebyla sila, spiš bych to vic zku... si myslim už jen .Pak me napadlo taky že sem to moh postavit možný na nejakym soulovym samplu a obalit to něčim svým...pozdě Tomu zvuku pomohlo, že sme se prestěhovaly do novýho bytu- vetší pohodlí a hlavně normalní bedny a taky už nakej patek študuju todle forum , což mi taky dalo něco.Sem rad že se takle libí, dik za pripominky .
Longsleeper:Je to fakt ..tu aranž sem uplne neuhlidal , tak jak sem chtěl, něco bych tam udělal jinak, ale už nijak nebyla sila, spiš bych to vic zku... si myslim už jen .Pak me napadlo taky že sem to moh postavit možný na nejakym soulovym samplu a obalit to něčim svým...pozdě Tomu zvuku pomohlo, že sme se prestěhovaly do novýho bytu- vetší pohodlí a hlavně normalní bedny a taky už nakej patek študuju todle forum , což mi taky dalo něco.Sem rad že se takle libí, dik za pripominky .
na tebe nezvyklej zvuk. ocekaval jsem neco prijemne poddekozniho a tohle teda neni. docela to i kroupe - prima (jen bych to mozna nechal kroupat i par Hz niz). trochu mi vadilo, jak je ten xylofon vlevo. taky ze to epiano je zahrany tak "trochu" lajdacky - chtelo by to dobrousit. u kopaku mi chybi mozna malicko vetsi boom - prijde mi moc hodnej.
ale jinak fajnova vec s hezkou a bezstarostnou naladou
ale jinak fajnova vec s hezkou a bezstarostnou naladou
biscuit :chtěl sem si vyzkoušet něco novýho...vypilovat to chce, to maš pravdu..Asi bych ty věcy měl líp nacvičit...ja to tam hazim zkoro improvizovaně dycky , což neni dobrý.Kopaky....popravdě nikdy se mi nepovede navrstvit takovej jakej chci presně... mam rad tučnější , takže vetšinou to jeden one shot nezpravý to co chci..ale dostavam to do krve pomalu...Sampler mam zaplej skoro každej den a zkoušim dělat bicí furt , ale chce to čas jestě asi , aby to bylo uplne tak jak by človek chtěl .Jinak si to dobre rozebral...dik .
ja si prave myslim, ze ta improvizace je dobra. jale jen to pak chce nad tim sedet a brousit a pilovat (precizovat, jak rikal narozny )
- ReaktoplazmAR
lúbi sa mi to, ten filtrovany začiatok je fajny, hned nahodi tu spravnu atmo..
inak suhlasim so všetkým čo tu napísali.. viac zatlačit, nasranejší kopák a niektore pasaže by chceli viac spestrit..
inak suhlasim so všetkým čo tu napísali.. viac zatlačit, nasranejší kopák a niektore pasaže by chceli viac spestrit..
Dík Raketoplazmar....no ted s odstupem slyšim jak je to chudý...a to se tu navažim do minimálů