no, uprimne ten predtym bol lepsi asi 10x
teraz to znie ako podmaz na snehove spravy pocuvany z vedlajsieho bytu...
neviem preco to chces poriesit zo dna na den. rytmika je babracka
Happy Boy a Demoralization
ja rozumiem... najlepsi napad by bolo, keby si sa scuchol s niekym, kto ti tu rytmiku spravi
rozhodne by som sa ale vyhol klasickemu pruzinaku, ako si dal teraz... bud nejaky uplne tenky jazzovy snare hodne zmrveny nejakou saturaciou a reverbom, alebo nejaky zaujimavy rimshot... ale ja mozno chcem z toho spravit nieco co to nechce byt, neviem
rozhodne by som sa ale vyhol klasickemu pruzinaku, ako si dal teraz... bud nejaky uplne tenky jazzovy snare hodne zmrveny nejakou saturaciou a reverbom, alebo nejaky zaujimavy rimshot... ale ja mozno chcem z toho spravit nieco co to nechce byt, neviem

mne sa ten rytmicak pacikexik píše:ja rozumiem... najlepsi napad by bolo, keby si sa scuchol s niekym, kto ti tu rytmiku spravi

jen můj názor..
asi to tu už někde zaznělo.. beat nejen slabý... ale proti melodiím zní jako z krabice.. určitě bych vytáhl zvuk beatu trošku víc ze spod aby nebyl tak zastřený... taky asi větší variabilitu beatu.. no toť vše..