Happy days with Tracker Mini

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
dendy

Re: Happy days with Tracker Mini

Příspěvek od dendy »

Dospelu verziu ? Myslis Tracker+ ? Koliecko na editovanie parametrov a klavesy na zasavanie nôt su urcite fajn, ale bacha ak ho chces na hajzel potrebujes powerbanku lebo na rozdiel od Mini v sebe nema baterku …

Ale zase ma v sebe zabudovane FM radio takze ked uz nic ine mozes pocuvat nahodne radiostanice 😂

dark alpaca

Příspěvek od dark alpaca »

Ano Tracker+.Mini sa mi zda byt funkciami bohatsi,ale ja hlavne potrebujem to koliesko a pady.Som chlap nesportovec so 134KG na bruchu a moje ruky vyzeraju ako medvedie laby. To FM Radio ma polozilo az pod stol,ze aky bonus. :) :) :)

dendy

Příspěvek od dendy »

Funkciami bohatsi nieje, ma naozaj naviac len to koliecko a klavesy a FM radio..

Teda ok - aby som bol presny - ZATIAL je funkcaimi bohatsi pretoze ma synth enginy ktore aktualne este Mini nema, ale presne tie iste bude mat v lete aj Mini. Potom budu v zasade 1:1, projekt z jedneho otvoris na druhom.

Az ho kupis pochval sa az na nom nieco vykrutis a vytukas

dark alpaca

Příspěvek od dark alpaca »

Zatial som sa este uplne nerozhodol,ale ak to poriesim urcite sa pochvalim. :)
V mysli mi stale vrta myslienka ze ci toto nebude krok spet,pretoze obdobie produkovania takymto stylom sa uz bude onedlho vystavovat v muzeu.Zvuk to ma vyborny ale mam pocit akoby som predal auto a kupil kona.
Dik za tu temu polyend tracker.Cim viac to sledujem tym viac sa mi zda byt ta masinka sexy. :)

Odpovědět