HempSound - Beat It
HempSound - Beat It
Komentare vitany....
Pokus o rovno - beatovy track...
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/HempSo ... t%20it.mp3
Pokus o rovno - beatovy track...
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/HempSo ... t%20it.mp3
je to jak naskladany loopy jako cihly, zadnej zivot.. navic mi to prijde sterilni i hudebne.. sorry. pritom mi prijde, ze by stacilo zmenit jen par veci a bylo by to o dost zajimavejsi..
abych jen nehanil, tady na chrchlatkach me zaujala basa - jeji zvuk. muzes prosim napsat co to je a jak je udelana (od oscilatoru az po fx). dekuju.
abych jen nehanil, tady na chrchlatkach me zaujala basa - jeji zvuk. muzes prosim napsat co to je a jak je udelana (od oscilatoru az po fx). dekuju.
Jo no ja to takhle delam, ty aranze mi proste nejdou a nebavi me, bavi me ta faze pred tim, najit zvuk a vymyslet melodii a bici. Jinak ta basa je udelana v Surge, je to takovy pokus omyl, vicemene experimentalne s tim, ze je na tom nahazeny Waves Max Bass a RBASS. A ty basy jsou dve kde na prvni je filtr DP kolem 150Hz a ta druha je bez filtru....
diky.. a s tema aranzema, jsem si to tak trosku myslel, ze te to nebavi. degradujes tim ale vlastni hudbu. styl ve kterym neni moc hudebniho obsahu, musi bejt napaditej a rozmanitej necim jinym a to prave u tebe dost postradam... je to skoda (priznam se, ze me to dlouho taky nebavilo, ale spis z duvodu, ze jsem chtel nejdriv aby za neco stal alepson ten loop, abych zbytecne nelestil h...o, k cemuz jsem stejne dospel - z dnesniho pohledu mi to prijde lepsi, nez do smrti delat loopy
)
zkus s tim trosku zabojovat. kdyz te bude bavit vareni, ale nebude te bavit krajet cibuli, tak vysledek taky asi nebude moc dobrej, i kdybys byl dobrej kuchar

zkus s tim trosku zabojovat. kdyz te bude bavit vareni, ale nebude te bavit krajet cibuli, tak vysledek taky asi nebude moc dobrej, i kdybys byl dobrej kuchar

- MonkeyFighter
Biscuit:prave ze jeho bavi krajet cibuli a vsechno ostatni ale varit uz ne:)
Hemp jo tenhle tacatek je pro me taky ta nejvetsi zabava poskladat beat basu neco okolo a nasazet takhle par paternu ale pak prijde to udelat z toho hotovej track co uz je vic prace,ale je z toho fakt radost kdyz se ti to povede dat dohromady...dej se do toho a uvidis:) lepsi jeden hotovej track nez disk narvanej partou ksobe nalepenejch paternu:)
Hemp jo tenhle tacatek je pro me taky ta nejvetsi zabava poskladat beat basu neco okolo a nasazet takhle par paternu ale pak prijde to udelat z toho hotovej track co uz je vic prace,ale je z toho fakt radost kdyz se ti to povede dat dohromady...dej se do toho a uvidis:) lepsi jeden hotovej track nez disk narvanej partou ksobe nalepenejch paternu:)
-
Já v tom jasně cejtim jasný vlivy současný německý elektro-minimalový scény. Tam se používaj hodně jednoduchý - minimální kompozice a občas i podobný lehce pohádkový harmonie. Nicméně je v nich vždycky něco, navíc, co posluchače odtrhne od "předem jasnýho" vývoje tracku. Bejt tebou, tak bych si pár takovejch věcí poslech a inspiroval se tím, jakej dokážou dát věci příběh, byť za použití minima prostředků. Určitě bych si trochu změnil ten hlavní motiv, co zní trochu jak nějakej Vánoční reklamní track. Myslim, že stačí fakt málo aby ta věc trochu dejchala. Pohraj si s jednotlivejma paramatrama synťáků a jejich automatizacema - nech to trochu žít. Na těch němcích se mi líbí, že i při zachování jednoduchý kompozice (ne však prvoplánový ale dost promyšlený) ze synťákama pracujou, jako s tvárným a organickým materiálem, ne že jen naklikaj pár not a hotovo.