Byl jsem požádán o zelektronizování notoricky známé skladby "Bugatti Step" od Jaroslava Ježka. Nechtělo se mi do toho, ale nakonec jsem svolil.
Jeden můj kamarád tady z eZone, se kterým jsem to nedávno konzultoval, mi napsal, že mu to připomíná atmosféru kovbojských "saloonů", grotesek, TV seriál "Neváhej a toč" apod...
Ale co se dá dělat.
Co vzniklo z mého pokusu o úpravu té skladby můžete posoudit sami, kdo budete chtít - odkaz je na konci tohoto příspěvku.
Nic z toho není vysamplované; výchozím materiálem byla skladba v .mid formátu, bohužel nedokonalém a neúplném, následovalo tedy stažení notové partitury z netu a další úpravy.
Klavírní party nejsou hrány živě (to nedokážu), pochází z výše zmíněné partitury a byly převedeny do MIDI not. Ostatní (zvuky, zvuk... ) je moje úprava.
Doufám, že se u této mé úpravy alespoň zasmějete, když už nic jiného - smích prodlužuje život

Někteří možná i zapláčou nad tou ubohostí...
Nechtěl jsem to tady publikovat, ale když už mi to dalo tolik hodin práce, alespoň se s vámi podělím a třeba se to někomu bude alespoň trochu líbit...
A jestli mohu poprosit - kdo chcete, napište svůj názor alespoň ke zvuku, PROSÍM.
A tady je link:
Bugatti Step - Remix by Henryx (MP3, 2:38 min., 3.8 MB)
Předem díky za komentáře, hlavně ke zvuku.
EDIT:
Jen pro zajímavost jsem pro vás udělal ještě i čistě klavírní verzi ze stejného MIDI souboru:
Bugatti Step - pianová verze (2.9 MB) - sólo pro DAW, VST piano a MIDI soubor