Hezký vánoce
Hezký vánoce
K vánocům jsem si natočil po dlouhý době písničku, je to cover, od skupiny Marmelade. Tak šťastné a veselé
Re: Hezký vánoce
jaky rezky rytmus ! 
Tiez prajem vsetko dobre ...

Tiez prajem vsetko dobre ...
Také přeju štastné a veselé.Skladba působí vcelku radostně a příjemně na poslech
362
Dík za dobrou náladu.
Opět si nezklamal a přeji do dalšího roku pořádné můzy.
Jsem si musel i pustit to tvoje předchozí celé elpíčko.
(mám ho schované)
Opět si nezklamal a přeji do dalšího roku pořádné můzy.
Jsem si musel i pustit to tvoje předchozí celé elpíčko.
(mám ho schované)
Díky!
nádhera..
Přeju tobě a tvé rodině to nejlepší!
nádhera..

Přeju tobě a tvé rodině to nejlepší!

Jirko krásná písnička. Přeji taky hezké a klidné vánoce všem.
Díky všem za přání
Díky všem za toto fórum, kde jsem nasbíral nemalou inspiraci

No je to ještě lepší než dobré
Skoro bych řekl perfektní ...

Krásně vypiplanej zvuk. Není-li to tajemství, jak je udělaný ten hlavní hlas (nadvojenej skutečně, nebo nakopirovanej s nějakým pitch shiftem a pididelayem?)
Radku, nemám žádný tajemství. Rád se podělím o svoje triky. Je to jednoduchý. Hlas je dublovaný. Jsou to dva hlasy nazpívaný přes sebe. Na začátku je slyšet pouze jeden hlas, sice je tam trochu ten zdublovaný, ale velmi potichu, postupně ten dublovaný hlas přidávám, jak písnička graduje. 

- synth_synth_synth_synth
Super pisnicka ... preji Vam vsem hezke pohodove vanoce ....
skvely!
je to lepsi a veselejsi nez original a hlavne to mas o moc intelegentneji smichany (ja vim, v ty jejich dobe se to takhle prasilo
)
kdyz uz jsi v tom remakovani, nechtel bys nahrat jeste flowers on the wall od statler brothers? akorat bys musel sehnat nekoho na ten hlubokej vokal, bez kteryho by ta pisnicka ztratila asi pulku svy skvelosti. ale moc rad bych to od tebe slysel, protoze se vsadim, ze bych ji pak mel jeste vic rad
taky ti i ostatnim preju hezky svatky
je to lepsi a veselejsi nez original a hlavne to mas o moc intelegentneji smichany (ja vim, v ty jejich dobe se to takhle prasilo

kdyz uz jsi v tom remakovani, nechtel bys nahrat jeste flowers on the wall od statler brothers? akorat bys musel sehnat nekoho na ten hlubokej vokal, bez kteryho by ta pisnicka ztratila asi pulku svy skvelosti. ale moc rad bych to od tebe slysel, protoze se vsadim, ze bych ji pak mel jeste vic rad

taky ti i ostatnim preju hezky svatky
Díky za komenty... biscuite díky za tip na písničku
Tu písničku "flowers on the wall" jsem neznal, ale poslechl jsem si jí na youtube. Je fajn. Nechci se ale nějak zvlášť věnovat coverům.. originál Rainbow je úplně jiný, ani bych to s tím nesrovnával, je to jedna písnička pojatá z různých úhlů
Originál od Marmelade se mi hodně líbí