tak tedy snad tak nějak hotovo bojoval jsem s tím neskutečně hlavně teda přechody mě ubíjely s těuma smyčcema to byla hrůza...vím že je to zvukově slabé ale hold se svojí moženotí odposlechu ve sluchátkách nebo shit 2.1 reprácích od logitechu se zázraky dělat nedají je to pouze zmixované na mástering nemám koule puvodnb to měl být trek co navozuje atmosféru běžeckého závodu (viz název) ale tak něják se to v průběhu tvorby vymklo kontrole jak u mě to bývá u zvykem...
délka:4:17 s
velikost:9,68 Mb
použité VST :
si-string
syntrus
hypersonic 2
bicí:samply
Tak zatím bez reakcí tak vás to asi moc nezaujalo poopravil jsem jednu věc v notáži té melodie co dělala neplechu vyměnil jsem basu za daleko tvrdší kalibr a přidal takovou tačnější pasáž tak to poslechněte...
Naposledy upravil(a) holodroid dne 23 lis 2007 17:36, celkem upraveno 2 x.
mno jako zrchylit by to určitě slo šel by z toho udělat regulerní DnB ale tys tomu dal fakt moc a proč to mazat tím delayem nebudou ty nástoje pak hůř čitelný fakt nevím do tohodle nevidím...Já se teď pokouším o nějáký primitivní mástering páč se mi moc nepozdávají ty bicí sou hrozně plochý neplastický...
holodroid píše:mno jako zrchylit by to určitě slo šel by z toho udělat regulerní DnB ale tys tomu dal fakt moc a proč to mazat tím delayem nebudou ty nástoje pak hůř čitelný fakt nevím do tohodle nevidím...Já se teď pokouším o nějáký primitivní mástering páč se mi moc nepozdávají ty bicí sou hrozně plochý neplastický...
Já ani nevím co je to regulérní DnB Jenom si hraju. Doufám že ti to neva
holodroid píše:no jako ne ale spíš bych chtěl znát tvůj názor na trek ?
Nepřipadám si způsobilý říkat nějaké renomované soudy. Atmosféru to má. Právě bych to buď zrychlil nebo zhutnil celkově zvuky, protože jinak mi to zní jak hudba k Flashovce.
Docela vystihls můj problém. Za cenu toho, aby zněl celek mastně mám jednotlivé zvuky nekonkrétnější. Pořád hledám nějaký kompromis.
tak účelem nebylo aby z toho byla drtička ale klidně hudba na dobrou noc.tak kdo by nesnil
sem se musel teď ale kurevky nasrat páč sem instalval nějáký plugin celý fl se seklo a když jsem chtěl tel teď znovu otevřít projekt tak mi to nahlasilo že je poškozený takže můžu už tak maximálně experimentovat s exportlým wavem
Hento je nepríjemné. Mne sa to stávalo, keď som ťahal bicie z toho fruity drum sampleru. Obesenie nepomáha, vyskúšané. Odvtedy mám v FL vytvorený projekt, kde mám nahratý jeden patern s bicími a na tom skúšam všetky nové pluginy. Dám plugin- Save-ukončím projekt a FL- zapnem znova- ak sa chová podozrivo, ide preč.