Dalsia nova vec,ako instrumentalka je to asi moc obycajne a nepostacujuce ze?
House-Trap
Re: House-Trap
Tak som dnes prisiel na docela zasadnu vec a to ze musim venovat rovnako vela casu vsetkym castiam tracku..Predtym som sa vzdy trochu pohral s dropom a ostatne som neriesil..Hovoril som si sak to je len intro fuck it..Myslim ze opat malinky posun do predu.
ja teda tomuto zanru az ta nerozumem, kazdoppadne 0:35 ten kvazi drop, a jak sa to stisi to uplne ubera energiu po 0:35 sa to graduje, clovek caka naklad a potom sa to ta divne stisi a energia uplne zmizne doprec ..
ovsem ak to je bezny postup v tomto zanri potom ok nemam napocuvane ..
ovsem ak to je bezny postup v tomto zanri potom ok nemam napocuvane ..
hm, toto mi soudncloud zacal hrat automaticky po tej tvojej skladbe ) akoby ich jedna mater mala )
inak na tuto skladbu by som povedal ze tam je to zo sidechain kompresiou uz dost prehnane )) .. ale presne tam ma to spravne urovbene - po gradovani intro prva pasaz proste pride beat .. tak je to spravne .. ty tam mas akoby 2 intra za sebou ..
inak na tuto skladbu by som povedal ze tam je to zo sidechain kompresiou uz dost prehnane )) .. ale presne tam ma to spravne urovbene - po gradovani intro prva pasaz proste pride beat .. tak je to spravne .. ty tam mas akoby 2 intra za sebou ..
Haha akoby ich jedna mater mala To je soundcloudovy kamos,obcas si davame feedback navzajom tak to potom tak vyzera:) Ten prechod do hlavneho dropu musim este urobit poriadne..Inak ten prvy akoze drop to som skusal aranz na styl tejto pesnicky
,neviem preco to v tej mojej posobi tak rusivo?Mozno nezaujimava melodia a nekvalitny zvuk?
lebo tuto v tom tracku po tom prvom "miniintre" je ta pasaz kde je kopak - to ma dynamiku, je to nahlas - takze tam je to ok, je to taky rytmicky edel medzi prvym introm a potom tym hlavnym nabehom kym zacne main beat...
ty spravis po prvom miniintre ten drop cele sa to stisi a potom zacina druhe intro, tam sa strati ta energia...
ty spravis po prvom miniintre ten drop cele sa to stisi a potom zacina druhe intro, tam sa strati ta energia...
Diky moc za postreh!! Pomenil som to,este stale to straca energiu?
Tak nakoniec som urobil ten aranz takto,este mix.