video z nahrávání songu pro nový EP který je celý k poslechu tady:
http://hrtl.bandcamp.com/album/bedroom-sessions
Ve všem je jako jedinej synth a zdroj všech zvuků Yamaha FB-01. Je tam efektovej pedál behringer použitej na jednom kanále občas. v jednom tracku jsou samply hang drumu. Jde to od acidu přes dub až někam po house a techno... celkově je to dost rovnější, než obvykle dělám. Tak třeba se bude líbit.
Jinak je to nahrávaný jako stereo z mixu rovnou do rekordéru. žádnej post processing, master, prostě nic. Je to jen čistej hardware sound. všechno nacpaný do jedný sekvence v mpc500, plus vždycky jednu stopu jsem hrál živě plus track mute unmute jsem spouštěl taky živě. Takže to nebylo koncipovaný jako songy ale jen jako sekvence na jam...
HRTL - BEDROOM SESSIONS EP
- JazzJackRa8BIT
Re: HRTL - BEDROOM SESSIONS EP
kokso ty si sa v tej FB01 nasiel
cece .. co tak ist potom do DX7 .. Alebo TX802... to ma omnoho vacsi potencial , kedze to ma miesto 4 operatorov 6 ..
cece .. co tak ist potom do DX7 .. Alebo TX802... to ma omnoho vacsi potencial , kedze to ma miesto 4 operatorov 6 ..
- JazzJackRa8BIT
hah.. diky:)
jeden čas jsem se vrtal v SY77, a to bylo panečku dělo. Jeden z nejlepších digitálních synthu na kterým jsem kdy měl ruce. Na FM syntézu úpná rajská zahrada a kombinuje se to i se samplama. no prostě nádhera.... Ale co jsem viděl za kolik se teď DX7 prodávaj.... to je k pláči.
jeden čas jsem se vrtal v SY77, a to bylo panečku dělo. Jeden z nejlepších digitálních synthu na kterým jsem kdy měl ruce. Na FM syntézu úpná rajská zahrada a kombinuje se to i se samplama. no prostě nádhera.... Ale co jsem viděl za kolik se teď DX7 prodávaj.... to je k pláči.
Akože veľa za DX7 ? http://hudba.bazos.sk/inzerat/29232996/ ... A-DX-7.php
Ja som kupil od hirliho DX7 v stave NOVA Z OBCHODU a predal som moju "osupanu" za 150 eur .. podla mna to je na pohodu cenu ..
- JazzJackRa8BIT
tak to rad vidim! ja jsem ji totiz tak mesic zpatky videl hrube pres 500e... ale to byl ocividne extrem.
Ale i tak, je to na me moc velky.... resim misto, a hlavne aby to bylo mobilni. nemam uz pevne dany studio, takze uz jsem vyrusil vsechny racky a vsechno zmensuju, at se to da prevazet. takze z fm synthu na me uz zbyva akorat tak dx100... kterou bych vzal kdybych videl dobou nabidku asi.
Ale i tak, je to na me moc velky.... resim misto, a hlavne aby to bylo mobilni. nemam uz pevne dany studio, takze uz jsem vyrusil vsechny racky a vsechno zmensuju, at se to da prevazet. takze z fm synthu na me uz zbyva akorat tak dx100... kterou bych vzal kdybych videl dobou nabidku asi.
Naposledy upravil(a) JazzJackRa8BIT dne 17 zář 2013 23:18, celkem upraveno 1 x.
ta flaska piva tam je este od minula ? alebo je to tradicna dekoracia ?
ja rozumiem takemu bordelu , stava sa mi ze mam neumyty tanier po spagetach niekolko dni vedla mixpultu , no ale ta spacirujuca sa mucha, to na videu este nemam
mozno len koli malemu rozliseniu mojich videi 

- JazzJackRa8BIT
hhhh...jo tak ta flaska uz tam je pekelne dlouho
ale jim zatim jeste jenom v kuchyni.... mozna jen proto ze vedle mixu uz nemam misto