HRTL - BEDROOM SESSIONS EP

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
JazzJackRa8BIT

HRTL - BEDROOM SESSIONS EP

Příspěvek od JazzJackRa8BIT »

video z nahrávání songu pro nový EP který je celý k poslechu tady:
http://hrtl.bandcamp.com/album/bedroom-sessions

Ve všem je jako jedinej synth a zdroj všech zvuků Yamaha FB-01. Je tam efektovej pedál behringer použitej na jednom kanále občas. v jednom tracku jsou samply hang drumu. Jde to od acidu přes dub až někam po house a techno... celkově je to dost rovnější, než obvykle dělám. Tak třeba se bude líbit.
Jinak je to nahrávaný jako stereo z mixu rovnou do rekordéru. žádnej post processing, master, prostě nic. Je to jen čistej hardware sound. všechno nacpaný do jedný sekvence v mpc500, plus vždycky jednu stopu jsem hrál živě plus track mute unmute jsem spouštěl taky živě. Takže to nebylo koncipovaný jako songy ale jen jako sekvence na jam...

Pytkin
Moderátor

Re: HRTL - BEDROOM SESSIONS EP

Příspěvek od Pytkin »

kokso ty si sa v tej FB01 nasiel

cece .. co tak ist potom do DX7 .. Alebo TX802... to ma omnoho vacsi potencial , kedze to ma miesto 4 operatorov 6 ..

JazzJackRa8BIT

hah.. diky:)
jeden čas jsem se vrtal v SY77, a to bylo panečku dělo. Jeden z nejlepších digitálních synthu na kterým jsem kdy měl ruce. Na FM syntézu úpná rajská zahrada a kombinuje se to i se samplama. no prostě nádhera.... Ale co jsem viděl za kolik se teď DX7 prodávaj.... to je k pláči.

jusuf

Příspěvek od jusuf »

Pytkin
Moderátor

Příspěvek od Pytkin »

Ja som kupil od hirliho DX7 v stave NOVA Z OBCHODU a predal som moju "osupanu" za 150 eur .. podla mna to je na pohodu cenu ..

JazzJackRa8BIT

tak to rad vidim! ja jsem ji totiz tak mesic zpatky videl hrube pres 500e... ale to byl ocividne extrem.
Ale i tak, je to na me moc velky.... resim misto, a hlavne aby to bylo mobilni. nemam uz pevne dany studio, takze uz jsem vyrusil vsechny racky a vsechno zmensuju, at se to da prevazet. takze z fm synthu na me uz zbyva akorat tak dx100... kterou bych vzal kdybych videl dobou nabidku asi.
Naposledy upravil(a) JazzJackRa8BIT dne 17 zář 2013 23:18, celkem upraveno 1 x.

jazzym

Příspěvek od jazzym »

ta flaska piva tam je este od minula ? alebo je to tradicna dekoracia ? :D ja rozumiem takemu bordelu , stava sa mi ze mam neumyty tanier po spagetach niekolko dni vedla mixpultu , no ale ta spacirujuca sa mucha, to na videu este nemam :lol: mozno len koli malemu rozliseniu mojich videi :wink:

JazzJackRa8BIT

hhhh...jo tak ta flaska uz tam je pekelne dlouho :D ale jim zatim jeste jenom v kuchyni.... mozna jen proto ze vedle mixu uz nemam misto :D

Odpovědět