Nápad sa zrodil v mojej hlave na pláži. Predstavil som si príchod ľadovej kráľovnej na pláž ktorá ju zmrazí aj s ľuďmi navôkol, ale sila ľudskej vôle a dobré srdce premôže chlad. V tom čase som dosť experimentoval so softwarovými syntezátormi a sekvencermi, takže je ich tam celá plejáda. To, čo by sa dialo počas zmrazenia by som už nechal na dobrého režiséra.
Tak aby som nevyzeral ako magor, tak dam sem aspon jeden elektronicky track zo svojho stareho archivu co mam na www.demsky.sk ktory sa mi stale paci :)))
poslouchal jsem ten co je dole (track 01), ale to asi neni ice queen on the beach. Na to horni neslo kliknout. Ale to je jedno, pisu ti sem proto ze me tva hudba zaujala svou dramaticnosti, stoupanim emoci, naslednym uvolnenim, a peknou praci se synthesizatory.
Pekne spojeni "vazne hudby" a moderni electroniky. Tak at se dari
ninja: no dik, kedysi som mal pre to nadsenie a aj dajake chechtaky som zarobil ale teraz mam tu haluz ze akonahle pozeram do sekvencera a riesim piano roll tak je to nuda, tak mam v plane uz iba sediet za klaviaturou a kreslit si noticky na papier
no, ja hlavne myslim ze si just v zajati toho Jarreho, toto ho pripomina x-krat v iac nez ta vec pred tym, a na rozdiel od nej je toto hudobne v poriadku a celkom prijemne sa to pocuva. otazka je len co s tym. to je ako v dvadsiatom storoci pisat menuety
Hi moj koment, ked už to počuvám, to se mi líbí, nápady to má, zvuky taky zajímavý, jen ta část s flétnou mi tam uplně nesedí, přijde mi že se do zbytku toho elektra nehodí a konec je dost useklej, jinak very good man.
Ahoj. ano, podle mě má také tohle víc takových Jarreovských prvků než to předtím. Jinač zvukově to je fajn, vyvážené to je. V druhé polovině čtvrté minuty se zvedne s těmi bicími hlasitost o dost, oproti předchozí části. Asi to měl být záměr jakéhosi vyvrcholení skladby. Ten crash možná ještě udělat nějak zajímavější, co se tam ke konci opakuje.