INGDRHRON - Denisa z Bratislavy
INGDRHRON - Denisa z Bratislavy
http://bandzone.cz/ingdrhron
Klidně se vyjádřete i k ostatním skladbám
názory přivítám, rady potřebuju
Děkuju
Klidně se vyjádřete i k ostatním skladbám
názory přivítám, rady potřebuju
Děkuju
jako myslim, ze ovladam jakztakz oba jazyky (jak SK, tak CZ):) ale nevim jakym jazykem je toto. ja nevim jestli bych slovensky posluchal, nebo je na slovensku všude tma.. asi by si to chtelo ujasnit, v jakem jazyce to bude, nebo to alespon rozdelit po slokach. na kytare to je zahrany celkem fajn. ale celkove to pusobi, jak rikaji kolegove.. promin.(
a doprdele. Tak jo. Možná to je trochu recese. Nevím. Píseň je údajně založena na skutečné události a myslím, že to jak spolu Drahoš (moravák) a Deniska ( z Bratislavy) mluvili byla podobná směsice moravské a Bratislavské slováčtiny.orbis píše:jako myslim, ze ovladam jakztakz oba jazyky (jak SK, tak CZ):) ale nevim jakym jazykem je toto. ja nevim jestli bych slovensky posluchal, nebo je na slovensku všude tma.. asi by si to chtelo ujasnit, v jakem jazyce to bude, nebo to alespon rozdelit po slokach. na kytare to je zahrany celkem fajn. ale celkove to pusobi, jak rikaji kolegove.. promin.(
Pokud by toto byl největší problém celého tracku, tak bych byl velmi šťastný.
Děkuju za názory ať už se týkaly písně nebo mojí rezistence na farmaka 
Všecky ty písničky jsou natáčené ještě na audiginu. Bez předzesilovače. Teď mám EMU 0404 a preamp Behringra. Chci věřit tomu, že příští výsledky budou lepší, ale mám fobii, že dělám něco špatně od začátku. Často mám dojem, že všem to zní líp než mě atd
. Odjakživa mě trápí basy. A čitelnost jednotlivých nástrojů. Louskám si různé zvukařské příručky, ale furt se mi z toho netvoří ucelený obraz.
Nemám žádné profesionální ambice, ale byl bych rád kdyby se to dalo zhodnotit jako: underground hudba (to mě vasek potěšil:-) a zvuk slušný.
Takže tak

Všecky ty písničky jsou natáčené ještě na audiginu. Bez předzesilovače. Teď mám EMU 0404 a preamp Behringra. Chci věřit tomu, že příští výsledky budou lepší, ale mám fobii, že dělám něco špatně od začátku. Často mám dojem, že všem to zní líp než mě atd

Nemám žádné profesionální ambice, ale byl bych rád kdyby se to dalo zhodnotit jako: underground hudba (to mě vasek potěšil:-) a zvuk slušný.
Takže tak