Zde je muj vytvor a zde original Co se tyce originalu, nedari se mi ani napodobit takovy ten vzdusny lehky zvuk v pozadi ktery tomu dodava takovou svezes a atmosferu
Intro k tracku
Intro k tracku
Ahoj, zkusil jsem podle vzoru udelat zatim jen intro tracku.Zajimali by me vase nazory.
Zde je muj vytvor a zde original Co se tyce originalu, nedari se mi ani napodobit takovy ten vzdusny lehky zvuk v pozadi ktery tomu dodava takovou svezes a atmosferu
Re: Intro k tracku
To je to takova s....a ze nikdo neda ani koment 
Podle mně to s... není, já třeba nepřispívám protože tomuhle stylu nerozumím.
Tím "vzdusny lehky zvuk v pozadi" je myšleno to vazbení? To bych jako amatér zkusil splácat z nějakého akustického samplu + přepálený reverb + trochu distortion a kdyby to nestačilo, tak pásmový rezonanční filtr někde kolem 2 KHz. Za výsledek samozřejmě neručím. 
Mě se to Tvoje intro líbí víc než originál. Skoro bych řekl, že to bude i tím padem. A ten sampl vokálu mi pořád připomíná něco, co jsem dřív slýchával v nějkém songu. Ale to už bude hodně dávno.
Tak to nechapu, ale jsem radVVV píše:Mě se to Tvoje intro líbí víc než originál. Skoro bych řekl, že to bude i tím padem. A ten sampl vokálu mi pořád připomíná něco, co jsem dřív slýchával v nějkém songu. Ale to už bude hodně dávno.
Ten sampl je ze staryho samurajskyho japonskyho filmu Shogun Assasin.Vlastne Shogum Asassin je americkej predabovanej sestrich puvodnich 3 dilu Lone wolfa.Ten film inspiroval Tarantina.
Ne, Lehkym vzdusnym zvukem opravdu nemyslim vazbeni.Jinak v tom mym pokusu jde slyset ze vazbeni se mi povedlo docela verohodne napodobit.V tom origosi je prave neco co se neda poradne popsat...tony9 píše:Podle mně to s... není, já třeba nepřispívám protože tomuhle stylu nerozumím.
Jinak tady je muj pokrok i s bicima, ktery nejsou jako origos samozrejme, sem snima ale spokojenej.Neco napodobuju, neco si jedu po svym, nejvic se snazim okopcit aranz, na tom vlastne nic neni.Podkres pro kick,snare a hajtky je tvorenej ze dvou smycek.Jeden dnb break a druha je z nejakyho sampl cedka z funky zivejma bicima.
origos, nedari se mi napodobit zvuk kterej zacne na prvni dobe s bicima a opakuje se pak kazdejch 16 dod.Ten zvuk hned ponem na 4 dobe sem trosku trefil, pripomina to ale spis sonar ponorky