Intro k tracku

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Synchro

Intro k tracku

Příspěvek od Synchro »

Ahoj, zkusil jsem podle vzoru udelat zatim jen intro tracku.Zajimali by me vase nazory.

Zde je muj vytvor a zde original Co se tyce originalu, nedari se mi ani napodobit takovy ten vzdusny lehky zvuk v pozadi ktery tomu dodava takovou svezes a atmosferu :(

Synchro

Re: Intro k tracku

Příspěvek od Synchro »

To je to takova s....a ze nikdo neda ani koment :?:

tony9

Příspěvek od tony9 »

Podle mně to s... není, já třeba nepřispívám protože tomuhle stylu nerozumím.

VVV

Příspěvek od VVV »

Tím "vzdusny lehky zvuk v pozadi" je myšleno to vazbení? To bych jako amatér zkusil splácat z nějakého akustického samplu + přepálený reverb + trochu distortion a kdyby to nestačilo, tak pásmový rezonanční filtr někde kolem 2 KHz. Za výsledek samozřejmě neručím. ;)

Dreamgate

Příspěvek od Dreamgate »

Mě se to Tvoje intro líbí víc než originál. Skoro bych řekl, že to bude i tím padem. A ten sampl vokálu mi pořád připomíná něco, co jsem dřív slýchával v nějkém songu. Ale to už bude hodně dávno.

Synchro

Příspěvek od Synchro »

VVV píše:Mě se to Tvoje intro líbí víc než originál. Skoro bych řekl, že to bude i tím padem. A ten sampl vokálu mi pořád připomíná něco, co jsem dřív slýchával v nějkém songu. Ale to už bude hodně dávno.
Tak to nechapu, ale jsem rad :D v originalnim intru je takovej zvuk, snad az nenapodobitelnej, celkove to ma krasnej nadech.To jen tak hned nenakroutim na syntaku jak ty moje zvuky.

Ten sampl je ze staryho samurajskyho japonskyho filmu Shogun Assasin.Vlastne Shogum Asassin je americkej predabovanej sestrich puvodnich 3 dilu Lone wolfa.Ten film inspiroval Tarantina.

Synchro

Příspěvek od Synchro »

tony9 píše:Podle mně to s... není, já třeba nepřispívám protože tomuhle stylu nerozumím.
Ne, Lehkym vzdusnym zvukem opravdu nemyslim vazbeni.Jinak v tom mym pokusu jde slyset ze vazbeni se mi povedlo docela verohodne napodobit.V tom origosi je prave neco co se neda poradne popsat...

Jinak tady je muj pokrok i s bicima, ktery nejsou jako origos samozrejme, sem snima ale spokojenej.Neco napodobuju, neco si jedu po svym, nejvic se snazim okopcit aranz, na tom vlastne nic neni.Podkres pro kick,snare a hajtky je tvorenej ze dvou smycek.Jeden dnb break a druha je z nejakyho sampl cedka z funky zivejma bicima.
origos, nedari se mi napodobit zvuk kterej zacne na prvni dobe s bicima a opakuje se pak kazdejch 16 dod.Ten zvuk hned ponem na 4 dobe sem trosku trefil, pripomina to ale spis sonar ponorky :D

Odpovědět