Isaac Mark - Extinction [NEO-TRANCE]
Isaac Mark - Extinction [NEO-TRANCE]
http://soundcloud.com/isaac-mark/isaac-mark-extinction
Nevim presne co to ma byt neo-trance jako nove se rozvijejici styl mi prisel nejvhodnejsi pojmenovani ... este to mozna poladim ale tak nak to bude nove veci asi pridavat nebudu .... maximalne mozna nejakej noise ale dnesni veci sou tim tak precpany ze mi to prijde jako mrveni tracku a soundu!!!
Nevim presne co to ma byt neo-trance jako nove se rozvijejici styl mi prisel nejvhodnejsi pojmenovani ... este to mozna poladim ale tak nak to bude nove veci asi pridavat nebudu .... maximalne mozna nejakej noise ale dnesni veci sou tim tak precpany ze mi to prijde jako mrveni tracku a soundu!!!
Re: Isaac Mark - Extinction [NEO-TRANCE]
No mne sa to paci. Zvuk je v pohode, trocha mi prekaza silnejsi zvuk toho agoga ci co to je
ale je to fajne

TheMachi: zaujimavy minimalisticky trance. osobne by som to uplne pokojne zaradil do dakeho svojho setu.
to tomy45::: co presne mas namysli? a co to je AGOG ci co
... jinak diky dycky potesi kdyz se nekomu libi
to mONOGRAm::: taky dekuju ... neo-trance me tedkom docela bere hlavne v podani Guy Gerbera, Guy J-ho anebo treba Johna Digweeda ... taky miluju momentalni produkci Timo Maase ... jinak k tracku: uz sem ho zkopusel zakomponovat mezi 2 tracky a docela dobre se chytnul jen to este poladim hlavne zacatek a konec

to mONOGRAm::: taky dekuju ... neo-trance me tedkom docela bere hlavne v podani Guy Gerbera, Guy J-ho anebo treba Johna Digweeda ... taky miluju momentalni produkci Timo Maase ... jinak k tracku: uz sem ho zkopusel zakomponovat mezi 2 tracky a docela dobre se chytnul jen to este poladim hlavne zacatek a konec
- ReaktoplazmAR
mne sa to tiež páči, no príliš dlhé "rozbehy" na môj vkus, ale v rámci daného štýlu asi ok, .. podobné veci vobec nepočúvam, ale velmi sa mi páči zvuk a celkový dojem - výber zvukov, atmosfera..
to ReaktoplazmAR::: to je krása toho stylu... nedržíš se žádných osnov... prostě zapojíš fantazii a jedeš pecky
jinak díky moc sem rád že se ti taky líbí

musim rict ze me to docela prekvapilo. druha pulka lepsi s prechodem na 5:01.
Zacatek - je tam nekolik rusivejch momentu, nejvic asi ta jakoby hajtka - je moc nahlas a podle me se tam moc nehodi.
Naznaky zvuku do echa jsou slaby - vubec je to celkove bez prostoru do 3 min. - pak to zachrani podkladovy synth.
Taky mi prijde, ze to moc nebasuje, resp. to nema na spodku zadny koule. Coz by si zaslouzilo. To je zamer?
Napad ale dobrej.
Aspon vim, ze se mi libi Neo-Trance
Zacatek - je tam nekolik rusivejch momentu, nejvic asi ta jakoby hajtka - je moc nahlas a podle me se tam moc nehodi.
Naznaky zvuku do echa jsou slaby - vubec je to celkove bez prostoru do 3 min. - pak to zachrani podkladovy synth.
Taky mi prijde, ze to moc nebasuje, resp. to nema na spodku zadny koule. Coz by si zaslouzilo. To je zamer?
Napad ale dobrej.
Aspon vim, ze se mi libi Neo-Trance

to Vlad::: to je ta moje potíž... nemám ůplně vypilovanou práci se zvukama... možná je to tím že mi chybí pořádná zvukovka a poslechový monitory... mám dvoje klávesy ale skládam na integrovaný zvukovce a na 5.1 geniusech... už se zarábí na vybavení tak to snad brzo vyřeším .... a k té basovce ... s ní sem docela spokojenej už kvůli toho že to je můj kámen úrazu a hrál sem si s ní celej den aby z toho něco vůbec vylezlo a ůplně to nezatřelo kick... ale jinak si mě prokouk a mnohem radši bych tam měl pořádnej nakoulenej spodek 
omlouvám se za OFFTOPIC ale:::
jinak jestli se ti líbí neo-trance tak checkni třebas věcičky od

omlouvám se za OFFTOPIC ale:::
jinak jestli se ti líbí neo-trance tak checkni třebas věcičky od
Kód: Vybrat vše
www.myspace.com/guyj1
www.myspace.com/guygerber
-
Ty vůbec vybavení nepotřebuješ. Máš to smíchané hodně dobře, je to hezky barevné a jako celek to funguje. Zkrátil bych maximálně decay na kopáku, aby byly basy víc průrazné a čitelné a aby kopák nebral energii base. Máš hodně talentu, tak toho využij a nezabředni do zvuku, ale tvoř !!!
Teda díky... toho si cením... no tvořit budu stejně to se neboj... a sem rád že si mi hodil tip hned ho vyzkoušímemptysound píše:Ty vůbec vybavení nepotřebuješ. Máš to smíchané hodně dobře, je to hezky barevné a jako celek to funguje. Zkrátil bych maximálně decay na kopáku, aby byly basy víc průrazné a čitelné a aby kopák nebral energii base. Máš hodně talentu, tak toho využij a nezabředni do zvuku, ale tvoř !!!

ze ti do toho kecam, ale guy gerber a neotrance? no dovol
jinak vecer rad doma poslechnu a neco napisu
takze vecerni edit: zacnu tim horsim - zvuk - to je skoro az zly, hodne zavreny, divne pusobici, takovy skripnuty.. beat to chce jednoznacne uplne jinak (zvukove). aranz - ten uvod je opravdu moc dlouho nijakej, nic se tam nedeje vic jak tri minuty, to je fakt strasne dlouho - jinak dal, kde se to zacne rozvijet tou plochou se to dostane do spravnejch dimenzi a tam se mi to libi moc. ma to dusi a myslenku. myslim ze souhlasim, ze mas talent, kup si monitory a dej se do toho. moc drzim palce.
ehm a k tomu stylu: nevim co je neotrance, ale s trancem to nema nic spolecnyho. rikej tomu techhouse, techno, minimal - to uz lidi znaj a tyhle skatulky to klidne pojmou

jinak vecer rad doma poslechnu a neco napisu
takze vecerni edit: zacnu tim horsim - zvuk - to je skoro az zly, hodne zavreny, divne pusobici, takovy skripnuty.. beat to chce jednoznacne uplne jinak (zvukove). aranz - ten uvod je opravdu moc dlouho nijakej, nic se tam nedeje vic jak tri minuty, to je fakt strasne dlouho - jinak dal, kde se to zacne rozvijet tou plochou se to dostane do spravnejch dimenzi a tam se mi to libi moc. ma to dusi a myslenku. myslim ze souhlasim, ze mas talent, kup si monitory a dej se do toho. moc drzim palce.
ehm a k tomu stylu: nevim co je neotrance, ale s trancem to nema nic spolecnyho. rikej tomu techhouse, techno, minimal - to uz lidi znaj a tyhle skatulky to klidne pojmou

to biscuit::: NEDOVOLIM
guy gerber = neo-trance taky Kiko, Guy J , Digweed , sasha atd... to se blbe vysvetluje
wikipedie ti to rekne sama
Jinak diky za koment
jo uz sem to i zkratil ... co se zvuku tyce a hlavne beatu tak to sme ted nakou dobu resily viz... Kick+Bass ... proste to je maras pro mě eště to budu nakou dobu vychytavat
monitory i zvukovku si pořizuju jako vánoční dárek tak přes zimu budu pořádně makat na nedostatcích .... snad to pujde
sem rád že se ti líbí aspoň myšlenka toho tracku 

Kód: Vybrat vše
http://cs.wikipedia.org/wiki/Neo-trance