Počul som nejaké sťažnosti na lead ale myslím že sa to dá počúvať
Dajte vedieť čo si myslíte
Hej to závisí od vkususoimmo_two píše:Kdybys to trochu narovnal a zjednodušil, tak by s toho mohl být super letní hit. Takto je to pro mě víceméně nestravitelné. Strašně moc jakože napínaček, ale akce žádná. Zvuky sou super a melodie a nápady taky. Vymíchat by se to myslím dalo taky o chlup líp. Celkově to není ale vůbec špatné.
Tá hĺbka, tak to chápem jak to myslíš... že by sa hodili nejaké variácie napríklad HH alebo tak, nie? A aby to bolo trošku dynamickejšie. Každopádne ďakujem za povzbudeniebiscuit píše:na jednu stranu svezi a letni, na druhou stranu takovy (na me) az moc sladky žužu. beat je dle myho nazoru slabsiho raženi, precejen je to v tyhle hudbe to nejdulezitejsi a tady ten neni vubec groovy, je takovej jako ho maj komercarny, takovej rytmicky i zvukove zdrzenlivej, nezajimavej a nema "hloubku".
ale na novacka na ezone docela dobrej pocin
Ten link je super. Páči sa mi ten štýlBrooklyn / juanita juarez píše:je to takovy svedsky ;] tim myslim rokroceny mezi klub a radio a svedsky hravy, na hranici kyce balancujici. zvuk opravu neni klubovej, ale ani bych to tim smerem netlacil... experimentalni mi to neprijde. asi bych z toho udelal regulerni pisnicku s vokalem.
inspirace: http://www.youtube.com/watch?v=CuF2JH_w ... ure=fvwrel