http://www.youtube.com/watch?v=ECbgUXOnhqI
Jan Procházka-sen
Jan Procházka-sen
Dobrý den nedávno jsem napsal text a nahrál jsem písničku zkouším zpěv a rap dohromady ale potřebuji poradit od zkušených lidí jako jste vy co je tam špatně co je tam hezký co bych měl udělat aby se to chytilo prostě kritika i pochvaly a rady názory děkuji moc budu rád za každou pomoc 
Re: Jan Procházka-sen
Joooj, ten spev je urvaty riadne... peklo. Chvalim zaujimavy klip, ale muzika ma neoslovila, jednak pre ten spev, ten mi pokazil ako taky zazitok. Rada... no, uhm, asi to naspievat niekym inym alebo este potrenovat.
-
jackies
Pouze sklízíme plody ze zkažených semínek.dano píše:wtf?
Bude toho víc neboj
najrozumnejsie by bolo zacat robit nieco , co prospeje ludstvu ..
Antares Autotune je někdy spása autora i posluchačů ... Zde použít v obzvlášt velkých dávkách ...
(vydržel jsem minutu)
absolutní souhlas. Je potřeba zalesnit planetu. Strašně jí drancujeme.Pytkin píše:najrozumnejsie by bolo zacat robit nieco , co prospeje ludstvu ..
uauauau, pisnicka tuctova, zpev mizerny, text je picovina a ten pokus o rap je uplne nejhorsi. Kdyz uz nic, tak v rapu se musi umet aspon trochu dobre frazovat a dobre vyslovovat. Zajimave je snad to naivne-pohadkove-snove animovane video, ikdyz to neni zrovna muj salek.co je tam špatně co je tam hezký
ja sem napsal eště hustší koment , i když to nemám ve zvyku ,ale po té co sem shlédl fotky tvůrců na konci videa , tak sem zase svůj příspěvěk smazal..
Je vidět že jde zřejmě o uplně amaterský počin a kluci asi nemají žádné předchozí zkušenosti , tak si našli forum ktere je k tomu adekvatni aby zjistili co na to lidi.. No upřimně - je to hrozny zatim.. odpíchl bych se od poladění zpěvu a frázování..zpěv je falešný a rytmicky nesedíí.. a Vaše Naivita je odzbrojující..
Ať se daří..
P.
Je vidět že jde zřejmě o uplně amaterský počin a kluci asi nemají žádné předchozí zkušenosti , tak si našli forum ktere je k tomu adekvatni aby zjistili co na to lidi.. No upřimně - je to hrozny zatim.. odpíchl bych se od poladění zpěvu a frázování..zpěv je falešný a rytmicky nesedíí.. a Vaše Naivita je odzbrojující..
Ať se daří..
P.
ja jsem svuj puvodne napsany prispevek taky neodeslal v pocitu, abych prilis nezranil tu panenskou naivitu, ktera z toho smrdi na sto honu.
jen jednu vec, kterou jsem puvodne napsal, napisu znova: vykasli se na to "aby se to chytilo". ale usiluj o to, aby to bylo dobry, i kdyz mam strach, ze u cloveka, kterej tohle pusti do sveta, je rozpoznavaci schopnost ve smyslu "dobry/spatny" je v poradku..
kazdopadne drzim palce, zlepsovat se muzeme vsichni, prostoru smerem dopredu je mraky
jen jednu vec, kterou jsem puvodne napsal, napisu znova: vykasli se na to "aby se to chytilo". ale usiluj o to, aby to bylo dobry, i kdyz mam strach, ze u cloveka, kterej tohle pusti do sveta, je rozpoznavaci schopnost ve smyslu "dobry/spatny" je v poradku..
kazdopadne drzim palce, zlepsovat se muzeme vsichni, prostoru smerem dopredu je mraky
To video je z niecoho alebo nebodaj bolo urobene pre ten song??
To video samo o sobě je velice dobré.. taky by mě zajímalo jestli se je vlastní nebo se jedná o přestřih..