Jedna novinka z moji produkce
Re: Jedna novinka z moji produkce
Člověče, klobouk dolů. To se často nevidí.
Většina lidí by se nasrala a začali by tady mrskat okolo sebe.
Většina lidí by se nasrala a začali by tady mrskat okolo sebe.
Suhlasim, niekto to neznesie, niekoho to nakopne dalej sa zlepsovat. Mozno to bolo zbytocne tvrde, ale zjavne to zvladol tak podme dalej ...
K druhemu tracku - mal som uz napisane 3 elaboraty a nakoniec som vsetky zmazal. Takze len v bodoch:
+ o mile lepsie ako prvy track
+ zvuk dost dobry
+ aranz opat dava zmysel
+ v pohode zahratelne na diskotekach ( takych tych typickych malomestskych )
- kadencia akordov leadu mi trochu nedava zmysel, citim, ze tam "patria" ine akordy
- danceflorove sample to hrozne degraduju ( voxy, ou ou, fujtajbl... )
- obcas pocit "hluchych" pasazi - chce to nejake ozdoby, nie len sidechainovany sum
Takze sa budem opakovat - je citit, ze v hlave to nejak pocujes, ale je este problem to dat uspokojivo "na papier". Takze trening a bude to ok.
K druhemu tracku - mal som uz napisane 3 elaboraty a nakoniec som vsetky zmazal. Takze len v bodoch:
+ o mile lepsie ako prvy track
+ zvuk dost dobry
+ aranz opat dava zmysel
+ v pohode zahratelne na diskotekach ( takych tych typickych malomestskych )
- kadencia akordov leadu mi trochu nedava zmysel, citim, ze tam "patria" ine akordy
- danceflorove sample to hrozne degraduju ( voxy, ou ou, fujtajbl... )
- obcas pocit "hluchych" pasazi - chce to nejake ozdoby, nie len sidechainovany sum
Takze sa budem opakovat - je citit, ze v hlave to nejak pocujes, ale je este problem to dat uspokojivo "na papier". Takze trening a bude to ok.
Naposledy upravil(a) dusanmsk dne 23 dub 2013 21:40, celkem upraveno 1 x.
- Martinletitgo
jasne diky ten rozpis , to je to co jsem presne potreboval 

Hlavne to neber ze mam patent na rozum, urcite si to aj v tomto stave dokaze najst cielovku, ale mne tam proste cosi chyba a cosi je navyse 
Inak pustil som si teraz ten prvy track a je to fakt kurevsky rozdiel, takze by som nevesal hlavu, pretoze progres tam zjavne je.
Aky je casovy odstup tych trackov a ako dlho sa tomu venujes?

Inak pustil som si teraz ten prvy track a je to fakt kurevsky rozdiel, takze by som nevesal hlavu, pretoze progres tam zjavne je.
Aky je casovy odstup tych trackov a ako dlho sa tomu venujes?
- Martinletitgo
no necele dva roky , v fl studiu , jedu jenom na sluchatka , studiove monitory sice mam ale od reloopu spis hucej nez hrajou dostal jsem je ke kontroleru , jinak jestli mas cas poslechni si jeste jine veci neco se tam najde jeste asi lepsi je tam toho dost
http://www.youtube.com/user/djletitgo1
http://www.youtube.com/user/djletitgo1
- Martinletitgo
mozna najdes moji nejvetsi chybu ve vsem kdyz poslechnes ostatni veci
Preco si zacal tento thread s takou srackou, ked mas plny kanal veci ktore to tisic percentami prekonavaju a su dokonca pocuvatelne bez zasadnejsej uhony?
Preklikal som v rychlosti, nieco je lepsie, nieco horsie, ale nenarazil som tam na ziadnu vyslovene kakofonnu picovinu. Vsetko je to hratelne na akciach presne toho typu ako mas v Lets Go klipe. Na to, ze to robis 2 roky je to uplne v poriadku, dokonca mozno nadpriemerne v poriadku. Vacsi machri zacinali s podstatne vacsimi srackami
. Pravdupovediac po zvukovej stranke to mas snad niekedy lepsie ako mraky mojich rozrobenych a nedokoncenych veci, nad ktorymi som ladenim zvuku stravil nekonecne hodiny a nakoniec sa na ne znechutene vysral
.
EDIT:
Napr. taky Out of my mind - aranzovo a napadovo uplne v pohode, ale pouzite zvuky su take trosku "naivne" a stahuju to zbytocne dolu. Co neni Tvoja chyba, najst ten spravny zvuk je prave ta alchymia EDM a hlavne otazka penazi ( tazkych ).
Preklikal som v rychlosti, nieco je lepsie, nieco horsie, ale nenarazil som tam na ziadnu vyslovene kakofonnu picovinu. Vsetko je to hratelne na akciach presne toho typu ako mas v Lets Go klipe. Na to, ze to robis 2 roky je to uplne v poriadku, dokonca mozno nadpriemerne v poriadku. Vacsi machri zacinali s podstatne vacsimi srackami

EDIT:
Napr. taky Out of my mind - aranzovo a napadovo uplne v pohode, ale pouzite zvuky su take trosku "naivne" a stahuju to zbytocne dolu. Co neni Tvoja chyba, najst ten spravny zvuk je prave ta alchymia EDM a hlavne otazka penazi ( tazkych ).
Naposledy upravil(a) dusanmsk dne 23 dub 2013 22:19, celkem upraveno 1 x.
- Martinletitgo
no lets go to jsem si natacel u nas v mistnim clubu roxet skorenice , muj sen by byl jednou si tam aspon neco pustit
nojo tak on hands up nefrcii tak jsem chtel vyzkouset electro house

No vidis, takze si si to aj zahral pred publikom, ktore na to tancovalo a nevypiskalo Ta. To nas tu na ezone je strasna kopa teoretikov, vratane mna, ktori mozno ani toto nedosiahli ( mam jeden oficialny release, odvtedy v hlave prazdno, zda za, ze uz navzdy, ale pssst
).

- Martinletitgo
tak Out of my mind , muzu teoreticky predelat mam od vseho projekty , vlastne tvorim stim co je kde k sehnani no finance na jine zvuky nejsoudusanmsk píše:Preco si zacal tento thread s takou srackou, ked mas plny kanal veci ktore to tisic percentami prekonavaju a su dokonca pocuvatelne bez zasadnejsej uhony?
Preklikal som v rychlosti, nieco je lepsie, nieco horsie, ale nenarazil som tam na ziadnu vyslovene kakofonnu picovinu. Vsetko je to hratelne na akciach presne toho typu ako mas v Lets Go klipe. Na to, ze to robis 2 roky je to uplne v poriadku, dokonca mozno nadpriemerne v poriadku. Vacsi machri zacinali s podstatne vacsimi srackami. Pravdupovediac po zvukovej stranke to mas snad niekedy lepsie ako mraky mojich rozrobenych a nedokoncenych veci, nad ktorymi som ladenim zvuku stravil nekonecne hodiny a nakoniec sa na ne znechutene vysral
.
EDIT:
- Martinletitgo
dusanmsk píše:No vidis, takze si si to aj zahral pred publikom, ktore na to tancovalo a nevypiskalo Ta. To nas tu na ezone je strasna kopa teoretikov, vratane mna, ktori mozno ani toto nedosiahli ( mam jeden oficialny release, odvtedy v hlave prazdno, zda za, ze uz navzdy, ale pssst).
nene prave ze nezahral

No vidis, to ja som na svoj release prakticky ziadny ohlas nevidel. Label dostal, label vydal, kdesi sa hravalo, ale priamu vazbu nemam. Takze si na tom furt lepsie 
Ale uz sme offtopic. Presiel som ten ytb kanal, je to v pohode, cielovku si to najde, nenechaj sa odradit a tvor. Casom sam uvidis, ci sa niekam posuvas, alebo stagnujes.

Ale uz sme offtopic. Presiel som ten ytb kanal, je to v pohode, cielovku si to najde, nenechaj sa odradit a tvor. Casom sam uvidis, ci sa niekam posuvas, alebo stagnujes.
- Martinletitgo
no 18 cervna si pojedu pustit hodinovy set do poradu hey mistr dj na kiss jizni cechy ale mam jen 60 minut na to vybrat to nejlepsi a do te doby musim jeste neco poradneho urobit abych si tam neudelal ostudu 

Zkus zapojit (zamíchat, použít...) normální akustické nástroje pokud máš nějakou možnost od kamarádů píchnout něco zahrát, nahrát ...
(pokud ty nic)
Okarínu, sólo na hřeben, skleničky s vodou, pilu a smyčec, mandolínu
, plácám, já nevím, nebo něco orientálnějšího, cokoliv z čeho by byla cítit člověčina.
S trochu rozvinutější melodií, a mohlo by to jakž takž na chvilku fungovat, a člověk by si to možná pamatoval déle než 2 vteřiny po dohrání.
(pokud ty nic)
Okarínu, sólo na hřeben, skleničky s vodou, pilu a smyčec, mandolínu

S trochu rozvinutější melodií, a mohlo by to jakž takž na chvilku fungovat, a člověk by si to možná pamatoval déle než 2 vteřiny po dohrání.
- Martinletitgo
máš recht znám lidi co hrajou ale uplne famozne na harmoniku , housle , kytaru atd ale kde to nahrat to je problem bez financi