Jupi - Redkovky (demo test)
Jupi - Redkovky (demo test)
caute, dokoncujem novy groove a rad by som pocul nejake tie nazory, urcite este budem doladovat celkovy zvuk a master, tak podte do mna..
play redkovky
play redkovky
- Agent Provocateur
Re: Jupi - Redkovky (demo test)
Sorry ale toto mi pride dosti mimo--uteka to cele od seba..celkovo to na mna posobi dost Gulášovo..
kolega zahlasil ze hudba ku cracku 

Bože ! ptám se. Za co trestáš ??
K čemu to je ? Proooč ?
EBOLA
K čemu to je ? Proooč ?
EBOLA
Naposledy upravil(a) jackies dne 29 čer 2009 15:25, celkem upraveno 1 x.
zo zaciatku to znie ako take oldschool techno, ale cca 1:30 sa to veru riadne zvrhne 

já bych sekci nové tracky předělal na uličku. každý, kdo by sem hodil track, musel by projít zástupem umělců a ti by ho pak dle svého uvážení mlátili (do hlavy, přes ruce atp).
kdo mě podpoří?
kdo mě podpoří?
ze zrovna ty to hovoris 

no právě já po tom stále toužím!
škoda každé rány, která padne vedle!
škoda každé rány, která padne vedle!
ja sa pripajam
len by ma zaujimalo, ako sa budu ti umelci vyberat, ake musia splnat kriteria aby dostali do ruk trstinu 

vybere sa 1 hudobny genius electrozone hlasovanim.. a potom uz on podla svojej vole vyberie dalsieho k sebe.. potom tito dvaja vyberu po dohode dalsieho k sebe.. nasledne trojica po dohode 4teho.. atd atd az kym skupina narastie tak ze uz nebude mat k sebe koho pridat (dohodou)\
... ostatni zo sekcie "nove tracky" nasledne dostanu rieadne cez drzku. skupinovo.

recis: toto je riadna uchylacina, priznaj kolko si vyhulil last jonintov nez si to dal dokopy ?
... ostatni zo sekcie "nove tracky" nasledne dostanu rieadne cez drzku. skupinovo.

recis: toto je riadna uchylacina, priznaj kolko si vyhulil last jonintov nez si to dal dokopy ?

Ty vo.. to je guláš! 

no zopar ich bolodendy píše: recis: toto je riadna uchylacina, priznaj kolko si vyhulil last jonintov nez si to dal dokopy ?