Keke - IceSplitter

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
keke

Keke - IceSplitter

Příspěvek od keke »

Zdravím. Prosím všechny, kteři mají rádi elektronickou muziku o tvrdou kritiku mého (DnB) tracku :wink:
odkaz na stažení: http://cyklickekody.ic.cz/autor/keke%20 ... litter.mp3

psk501

Re: Keke - IceSplitter

Příspěvek od psk501 »

Ty pady sou hrozna nuda, u intra sem malem usnul:) Zni mi to dost nedodelane, rozhodne mi tam chybi jeste nejaky nastroj nebo melodie. A haitky bych taky poskladal jinak, zvuk mi prijde uchazejici.

delay

Příspěvek od delay »

Pár pasáží se mi tam líbí, začátek nebyl nejhorší (ta 16-tinová sypačka "hihaty" je hrozná), ale pak je to celkem nuda, opakovaní stále stejné hramonie. Sice se ti podařilo vytvořit alespoň atmosféru, ale do konce jsme to bohužel nedoposlouchal.

Rorejs

Příspěvek od Rorejs »

Poslechnul jsem to v klidu celé. Atmosféra v pohodě, myslím že ta kritika hihatek je trošku oprávněná, ale zase to není tak hrozný, dělá to podle mě takový zajímavý prostor.
Celkově si myslím, že nápad a zvuky jsou fajn, dá se to poslouchat a kdyby ta skladba měla měkoučké bicí, dá se u toho i příjemně pracovat :-)
Vcelku si myslím, že jdeš svojí cestou a ta není špatná. Skládej, házej to sem a je to. Ono se to postupně bude samo tříbit a Ty sám poznáš nejlíp co s tím dál.
Přeju hodně dalších nápadů!

keke

Příspěvek od keke »

Velmi si vážím vašich připomínek a jsem rád že jste si našli alepoň něco málo co se vám líbilo - díky. Pokorně uznávám nepropracovanst a nedomyšlenost některých pasáží ale alespoň mě to donutilo trochu se v tom ještě porýpat. Na těch hihatech taky zapracuju...Hlavně jsem čekal kritiku kvality zvuku, protože ten za moc nestojí. Jsem na tomto fŕu nový a těším se až si najdu čas na pročtení témat kde se bavíte o vhodných zvukovách, masterovaní apod (doufám že tu tyhle témata jsou). Ono možná se někdo ptá proč s tím trápím když to za moc nestojí, ale je to můj první dokončený (track), takže bych byl rád kdybych se za žádný jeho prvek nemusel styďet. Taky budu rád za keždé další připomínky k tomuto "dílu"

delay

Příspěvek od delay »

Můj první "electro" track byl podstatně horší :). Vydrž, vítej na electrozone a hodně štěstí.

psk501

Příspěvek od psk501 »

Jestli je to fakt tvuj prvni track tak klobouk dolu.
Koli k jich mas nedokoncenych? 200? :D

Odpovědět