Kids
Re: Kids
Podle me pokud tam prijde zpev a nejake ty zpevove efekty, tak uz opravdu nebude treba nic pridavat ci menit
@fractal: z mojho pohladu nevyuzity potencial. mozno preto znie domaca pop muzika tak zalostne (vacsinou), pretoze si tiez povedia - ked pride refren a vocal fx's... to bude stacit. no a ja hovorim, ze nebude ked nieco robis iba preto, aby to stacilo, sam vies, ze sa ojebavas.
biscuit: dííky - ten J74 se přesně hodí. Člověk se z toho i dost naučí!!
Pro ucel, kvuli jakemu se tahle vec dela, je to imho super, kazdy se hleda a v momente kdy udelas jednu pisnicku poradne, tak te to posune hodne dopredu, protoze mas konecne hmatatelny vysledek sveho snazeni. Myslim, ze tady nikdo neocekava nic svetoborneho, me se to libi, nezda se mi to spatne a na prvni vec kterou chce tady gambler dokoncit i se zpevy, coz neni zas takova sranda, je to ambiciozni a drzim mu palce. To, ze takovou muziku neposloucham jeste neznamena, ze to uplne zatratim, spis se snazim slyset ty pozitiva, ktere to kazdopadne ma, tim tuplem kdyz to ma byt pop-tanecni vec, tedy da se rici, cim jednodussi, tim to ma vetsi sanci na uspech
Biscuit-ten J74 vyzera paradne,skoda ze to je len na Ableton..Ten Mucoder uz som skusal a mi pride strasne neintuitivny,ten Chordz je lepsi..JJ nehovorim ze CTHULHU je zly len pre moje potreby zbytocny.Inak Steve Duda z Xfer je iny typek:)Ochotny,bez problemov mi vratil peniaze dokonca mi ponukol namiesto Cthulhu, LFO tool co by ma vyslo o 10 dolarov menej..Keby som nemal volume shaper ani by som nevahal.
Stan-Dik moc,idem vyskusat.
lavender-vdaka za feedback!Ja sa prave snazim veci robit jednoduche,len urobit jednuchu a dobru vec nie je vobec jednuche,ako som si myslel..Cize problem ze je to nuda nebude jednoduchostou ale kvalitou asi..Fractal ma pravdu ze ak sa na tom naucim nieco,tak to splni ucel.Lepsie uz by som to momentalne stejne nedal aj keby som sa snazil,viem lebo som to skusal:)
Inak co sa harmonii tyka tak v tom mam dost velku uchylku vymyslat si akordy -pridavat dalsie a dalsie tony len casto sa mi stava ze ak z takych akordov urobim postupnost tak sa "vykolajim" a neviem ako spat..Lebo nemam tusenie v akej tonine som a co to vlastne stvaram.Vzdy je pre mna hlavny problem posledny akord na postupnosti,nevychadza mi to aby prechod z posledneho na prvy akord bol prirodzeny,zaujimavy,plynuly,neviem cim to je..Pocut to aj pri tejto pesnicke v polovici dropu nieco sa tam pyta len neviem co a nic mi tam poriadne nepasuje..
Stan-Dik moc,idem vyskusat.
lavender-vdaka za feedback!Ja sa prave snazim veci robit jednoduche,len urobit jednuchu a dobru vec nie je vobec jednuche,ako som si myslel..Cize problem ze je to nuda nebude jednoduchostou ale kvalitou asi..Fractal ma pravdu ze ak sa na tom naucim nieco,tak to splni ucel.Lepsie uz by som to momentalne stejne nedal aj keby som sa snazil,viem lebo som to skusal:)
Inak co sa harmonii tyka tak v tom mam dost velku uchylku vymyslat si akordy -pridavat dalsie a dalsie tony len casto sa mi stava ze ak z takych akordov urobim postupnost tak sa "vykolajim" a neviem ako spat..Lebo nemam tusenie v akej tonine som a co to vlastne stvaram.Vzdy je pre mna hlavny problem posledny akord na postupnosti,nevychadza mi to aby prechod z posledneho na prvy akord bol prirodzeny,zaujimavy,plynuly,neviem cim to je..Pocut to aj pri tejto pesnicke v polovici dropu nieco sa tam pyta len neviem co a nic mi tam poriadne nepasuje..
No a tak som nakoniec prisiel na to, preco mi to vacsinou nevychadza medzi poslednym a prvym akordom Problem bol v tom ze melodia sa opakoval a ked sa nieco opakuje tak vznika napatie..Cize ta fraza akoby sa neuzavrela (lebo ziadna zmena-release nenastala) a hned sla dalsia tak to posobilo potom divne..Skusil som zmenit trochu melodiu ale aj rytmus melodie na koncoch fraz a hned to posobi inak..A vo versoch je ten isty problem,respektive v kazdej veci co som doteraz robil:)A asi to iste plati aj o bicich,to musim este vyskusat aplikovat,lebo tiez ked tak pocuvam tak sa mi vsade opakuje ten isty rytmus a tak by som ho mal menit na koncoch ovela vyraznejsie-s vacsim predstihom aby ten release bol dostatocne pocutelny a prirodzeny.
Inak vraj sa to vola Oasis technika?
Inak vraj sa to vola Oasis technika?
j74 neni jen na ableton. jen nektery produkty.. to nejdulezitejsi je standalone a da se to proroutovat pres virtualni midi do cehokoliv normalniho (cubase apod.).
mucoder staci dobre nastavit a pak se s tim pracuje velice jednoduse a rychle
mucoder staci dobre nastavit a pak se s tim pracuje velice jednoduse a rychle
Fakt?A to co si robil?Ako ,ani sa mi nezda ze sa tu da nieco pokazit Kliknem D major,vyberiem pop-chord progresion,export midi a pesnicka hotova Najhorsie bude vymyslat nazvy a kupovat nove hard-disky aby som mal kde vsetky tie pecky ukladat..A da sa tu rozdelit piano ze jednym prstom budem hrat akordy a jednym melodiu?Neviem to nikde najst..