KK - K
píšu sem jaký má vaše deska dopad, po nějaké době:
minulý tyden jsem zjistil že přítelkyně má Kafute jako vyzvánění na telefonu, já sám si desku pouštím při práci a PORAD mě baví, a to musím přiznmat že je jen málo českých desek, které si sám od sebe pouštím, taky mám 2 songy z kora na cd s mým výběrem na testování předenesu monitorů, což je z velké části Ecsonova zásluha.
prostě super!
minulý tyden jsem zjistil že přítelkyně má Kafute jako vyzvánění na telefonu, já sám si desku pouštím při práci a PORAD mě baví, a to musím přiznmat že je jen málo českých desek, které si sám od sebe pouštím, taky mám 2 songy z kora na cd s mým výběrem na testování předenesu monitorů, což je z velké části Ecsonova zásluha.
prostě super!
Vůbec mě nepřekvapuje, že jsem si zde zpětně nepřečetl žádnou negativní reakci, tuhle desku sem poslouchal již mockrát a s Tomem o ní prodiskutoval X minut na ICQ a pořád bych mu ji chválil...
Má takovej zvláštní dar, že se neoposlouchává a vytváří příjemné pracovní pozadí, které ale člověk zároveň dost vnímá...
Moc se těším na nový počin, (měl sem tu čest slyšet zatím jednu rozpracovanou skladbu a určitě to bude dobré) a hlavně přeji Kato Kahra nějakej Label už sakra...

Moc se těším na nový počin, (měl sem tu čest slyšet zatím jednu rozpracovanou skladbu a určitě to bude dobré) a hlavně přeji Kato Kahra nějakej Label už sakra...
- ECSON WALDES
- Profesionál

jj. mastering se delal v mem studiu : )
Je to opravdu skvela deska, kdyz jsem to klukum psal po prvnim poslechu nahledu, byli v podezreni ze je tolik chvalim, jsou skromni a hodne dobri ! V prubehu masteringu jsem jim sehnal hostujici zpevacku protoze si o to par veci primo rikalo (Jitka Charvatova), kterou jsem pred masteringem domichal k jiz hotovy hudbe a pak teprve probehl masteing. Kdyz je moznost davam tu desku do medii, je dobry podporit dobrou vec.
Hehh, a ja proc se nam zvedl traffic _) Diky, samozrejme nas tesi, ze se album vesmes libi - i kdyz se k moc posluchacum nedostalo. Byl to zvlastni experiment a popravde ja stale nevim co si o nem mam myslet a kam to cele zaradit. Nejak to kolem nas proplulo a vzniklo. Diky Jirkovi a Jitce se to posunulo o kousek dal. Ted dokoncujeme druhe album, ktere bude jasneji definovat smer, kterym jsme se vydali .. i kdyz nevim na jak dlouho _))