Kraska a Zviera-scenicka hudba
Kraska a Zviera-scenicka hudba
Vsimol som si, ze za tie roky, co chodim na Ezone som neposkytol takmer nic nic z vlastnej tvorby na ukazku, pricom sa zvyknem vyjadrovat (casto aj kriticky) k tvorbe druhych. Tak tu je taky zostrih sceniky, ktora bude sluzit ako sucast rozpravkoveho pribehu Kraska a Zviera, ktory sa bude odohravat na Trencianskom hrade. Napriek mojim rokom-netreba ma setrit.
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/Cundo/ ... cenika.mp3
Je tam cast uvodnej sceny, potom cast sceny zo strasidelneho lesa, komedialna scena z dielne Kraskinho otca a tajomny hlas z tajomnej chodby. Na zaver fragment z finalnej sceny.
http://pc204c.fzu.cz:8080/~ezone/Cundo/ ... cenika.mp3
Je tam cast uvodnej sceny, potom cast sceny zo strasidelneho lesa, komedialna scena z dielne Kraskinho otca a tajomny hlas z tajomnej chodby. Na zaver fragment z finalnej sceny.
Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
Re: Kraska a Zviera-scenicka hudba
pekna praca. mam rad takeho sceniky... sa ti to tam pekne vyvija cele a meni... super... pouzivas vela Roland zvukov, ze?
- ReaktoplazmAR
počúval som to s celou rodinou a všetkým sa nám to velmi páčilo
Cundo : vyborne .. nemam ziadne vyhrady ..
hezkyyyy....
Cundo: smekám. Scénickou a filmovou muziku považuju za nejtěžší autorský disciplíny, reklama je zkratka, takže to je ještě těžší... Kráska a zviera je výborná... v některejch místech si nejsem jistej jestli to není živý nástroj (housle 2:52), což je správně. Když to jde, mám raději živého hráče.
Měl bys dělat filmovou muziku.
Prozradíš jaký nástroje na smyčce jsi použil?
Ať se Ti daří, máš můj respekt!
Měl bys dělat filmovou muziku.
Prozradíš jaký nástroje na smyčce jsi použil?
Ať se Ti daří, máš můj respekt!
Rošky
Velmi příjemné na poslech.Uklidnující v některých pasážích,někde zase povzbudivé,inspirující
362
Vďaka za váš čas a reakcie. Pre Roškyho a Dana - v ukážkach sú použité len VST inst. Mám spravené v Halione nejaké banky postavené z rôznych knižníc a samplov, čo mi prešli rukami za cca 10 rokov. Sú tam vzorky napr.zo starého Vitouša, nejaké moje banky ľudových nástrojov- pastierska píšťala, fujara...tie využívam rád a často... A ešte Atmosphere, z toho všetky atmo plochy a hlavne sláčiky- zatiaľ jedny z najkrajšie znejúcich pre mňa. Škoda, že je tam len jedna artikulácia. Sólové husle a čelo sú živé, ale nahrávané pri inom projekte a následne editované a mierne znásilnené
.

Aranžovanie, tvorba a nahrávanie hudby.
tiez sa mi to paci, velmi kvalitna praca, congrats