Kundfu BEATS
Kundfu BEATS
Ahoj kamarati.Pokusam sa dobit svet trap music.Kazdy nazor je vitany.
Re: Kundfu BEATS
Já bez názoru kamaráde.
Respektive bys ho slyšet nechtěl a ani bys možná nepochopil o čem je.
To by ale tvá chyba nebyla. Složitý bych byl já.
Zajímalo by mě ale, co k tomu říkáš ty sám.
Podrobný popis nějak víš? Takový rozbor jak se to líbí tobě.
Na jakou pasáž jseš třeba hrdý, rozebrat hudební postupy, proč jsi tohle a tamto udělal, vypíchnout nějakou skrytou fajnšmekrovinu, účel, cílovka ....
O zvuku psát pro mě osobně nemusíš, ten mě zajímá až na posledním místě.
ps: musel jsem si zjistit na wikipedii co to vlasně ten "trap" znamená.
To víš, nevzdělanec, promiň
No to ti bylo čtení teda povídám. A ty "subtrapy" to jsem jen čučel.
Hodně se tam píše taky o Roland TR-808.
A je mi tě docela líto
Wikipedia říká že :
Mezi typické lyrické motivy patří pozorování útrap života v „pasti“ (anglický výraz trap), pouličního života, chudoby, násilí a autentických zážitků, jímž interpreti čelili.
Dáš taky nějakou lyriku?
Respektive bys ho slyšet nechtěl a ani bys možná nepochopil o čem je.
To by ale tvá chyba nebyla. Složitý bych byl já.
Zajímalo by mě ale, co k tomu říkáš ty sám.
Podrobný popis nějak víš? Takový rozbor jak se to líbí tobě.
Na jakou pasáž jseš třeba hrdý, rozebrat hudební postupy, proč jsi tohle a tamto udělal, vypíchnout nějakou skrytou fajnšmekrovinu, účel, cílovka ....
O zvuku psát pro mě osobně nemusíš, ten mě zajímá až na posledním místě.
ps: musel jsem si zjistit na wikipedii co to vlasně ten "trap" znamená.
To víš, nevzdělanec, promiň
No to ti bylo čtení teda povídám. A ty "subtrapy" to jsem jen čučel.
Hodně se tam píše taky o Roland TR-808.
A je mi tě docela líto
Wikipedia říká že :
Mezi typické lyrické motivy patří pozorování útrap života v „pasti“ (anglický výraz trap), pouličního života, chudoby, násilí a autentických zážitků, jímž interpreti čelili.
Dáš taky nějakou lyriku?
muzikant
Ahoj tak ja sa nenazoru bojim viac ako nazoru.Kludne daj ak nepochopim budem nad tym rozmyslat pri prechadzke lesom.
Moj nazor na vlastnu tvorbu je celkom kladny za kazdou skladbou stoji tvrdy sound design a procesing.
Ja som vlastne techno-trance dezerter a skusam len nieco nove.Ziadny tajny ciel za tym nie je.
Zopar krat som skusal bombardovat toto forum mojimi techno trackmi.Vatsinou vyliezali mrtvy zhrobu po vypocuti tak som usudil
ze asi je cas skusit nieco nove.
Musim priznat ze o trap music viem asi tolko ci ty.Tieto dve skladby v danom style su prve v zivote.
Nevlastnim Roland TR-808.Vatsina zvukov a melodii je z Korg Modwave.
Jedine comu celim tak to 3 rocnym koronavirusovym opatreniam a asi sa to zacina prejavovat v hudbe.
Na lyriku sa nechystam ale ak mas ty nejaku vsupliku mozme zbuchat spolupracu.
Davam tu dalsi song tak sa kludne vyjadrite.
Moj nazor na vlastnu tvorbu je celkom kladny za kazdou skladbou stoji tvrdy sound design a procesing.
Ja som vlastne techno-trance dezerter a skusam len nieco nove.Ziadny tajny ciel za tym nie je.
Zopar krat som skusal bombardovat toto forum mojimi techno trackmi.Vatsinou vyliezali mrtvy zhrobu po vypocuti tak som usudil
ze asi je cas skusit nieco nove.
Musim priznat ze o trap music viem asi tolko ci ty.Tieto dve skladby v danom style su prve v zivote.
Nevlastnim Roland TR-808.Vatsina zvukov a melodii je z Korg Modwave.
Jedine comu celim tak to 3 rocnym koronavirusovym opatreniam a asi sa to zacina prejavovat v hudbe.
Na lyriku sa nechystam ale ak mas ty nejaku vsupliku mozme zbuchat spolupracu.
Davam tu dalsi song tak sa kludne vyjadrite.
Jako podmaz pro nějaký budoucí rapování asi může být. Ale songama bych fakt nenazýval.
Jinak jackiesovy otázky bych vůbec nebral jako provokaci, ale k zamyšlení, který tě fakt může posunout.
Jinak jackiesovy otázky bych vůbec nebral jako provokaci, ale k zamyšlení, který tě fakt může posunout.
Dik Vasek.
Celkom rad by som pocul aj niekoho kto mi to povie na rovinu a nie v hadankach.
Napriklad ak tadeto preleti ZFarkas tak by mi mohol pomoct ohodnotit zvuk.Ma to sredovu frekvenciu?
Celkom rad by som pocul aj niekoho kto mi to povie na rovinu a nie v hadankach.
Napriklad ak tadeto preleti ZFarkas tak by mi mohol pomoct ohodnotit zvuk.Ma to sredovu frekvenciu?
Jestli někoho baví hlavně zvuk, tak pak je dobrý nápad dělat zvukaře. Dělat muziku je trochu jiná věc, to je to, za čím sound design následuje. Asi bych doporučoval tyhle dvě věci oddělit, jinak budeš dělat věci, který jsou plytký, jako ty dvě vystavený.
Naposledy upravil(a) vasek dne 13 úno 2022 21:54, celkem upraveno 1 x.
Nemám problém oddělit od sebe beat (riddim / instro) a písničku, takže tohle chápu jako beaty. Dark load mě baví víc, než Erupt, i když je to hodně podobný. Umím si představit, že s nějakým fungujícím vokálem ten Dark load může makat. Akorát mě vůbec nebaví ten zvuk, přijde mi to celý dost tenký a hladký. Čekal a chtěl bych víc špínu a nářez. A taky mi na trap (kterej kromě jinejch urban stylů taky poslouchám) přijde málo rozsypaná hihata, to ten styl docela definuje a v Dark loadu je taková super nudně furtózní. Klidně bych tam rozsypal i nějakej ghost snare. Zkrátka a dobře - s tímhle asi ještě svět trap music dobývat nejde, ale když na tom zamakáš, trochu si ten styl naposloucháš a možná ho aspoň trochu budeš i žít / cítit, tak jako úplnej začátek tomu rozumím a není to blbý...
Ahoj Syncro.Ani si nevies predstavit ako si ma potesil.Zhrnul si to uplne dokonale.Zodpovedal si vsetky moje otazky.
Velka vdaka.
Velka vdaka.
kudfu: Rádo se stalo. Přeju hodně dobrejch beatů.