Kusok pumpikovho vesmiru
Kusok pumpikovho vesmiru
Ahoj.Najde sa tu odborne ucho ktore dokaze posudit tuto skladbu?
Re: Kusok pumpikovho vesmiru
Na druhej strane, vzdy je lepsie cez manicke stavy takto babrat do muziky, ako naprilad jest ludi, alebo behat s ketaminom po parkoch, zeano.
Ked som odchadzal z liecenia tak doktor pri vychode ma chytil za plece a povedal mi to iste.
Berem to tak ze mal asi pravdu a skladba sa paci.
Berem to tak ze mal asi pravdu a skladba sa paci.
Tak jsem si zase po čase poslechl naši zdejší megastar, jestli se změnilo něco kromě nicku, emailu a soundcloud účtu...
Při poslouchání jsem přemýšlel, jak je to možné. A jediné co mě pořád dokola napadalo bylo podivné sousloví "hudební inteligence". A někde vzadu pak to přísloví o tom, jak tam kde nebylo naděleno, už žádnej magistr nic nezmůže...
Při poslouchání jsem přemýšlel, jak je to možné. A jediné co mě pořád dokola napadalo bylo podivné sousloví "hudební inteligence". A někde vzadu pak to přísloví o tom, jak tam kde nebylo naděleno, už žádnej magistr nic nezmůže...
Zdravim ta biscuito som rad ze si nasiel cas a vypocul.
Z tvojho prispevku som pochopil to ze asi mi chyba talent na muziku.Technicky mozno ok ale je to bezducha sracka a ziadny pokrok.
Z tvojho prispevku som pochopil to ze asi mi chyba talent na muziku.Technicky mozno ok ale je to bezducha sracka a ziadny pokrok.
Určitě se zdráhám použít taková ostrá slova. A ani nevím jestli to nazývat talentem (je to vůbec potřeba?). Spíš mi to přijde jako věc vkusu, nebo jak nazvat tu vlastnost, která nám říká, že tahle melodie/motiv/riff/harmonie apod. je fajn, nebo není.
Já samozřejmě nevím, jakejch tracků chceš docílit, ale poradil bych ti vysrat se na rozvíjení melodií a ještě víc to celý zjednodušit. Zkus polyrytmy a polymetry, ať to celý není tak debilně 4/4kový. Míň not taky může bejt ve finále víc, protože čím kratší fráze, tím hůř jde poznat, že je blbá
Možná ti pak z kolovrátku začne konečně vycházet něco, co má flow (o tom to imho celý je, aby to přirozeně plynulo).
Já samozřejmě nevím, jakejch tracků chceš docílit, ale poradil bych ti vysrat se na rozvíjení melodií a ještě víc to celý zjednodušit. Zkus polyrytmy a polymetry, ať to celý není tak debilně 4/4kový. Míň not taky může bejt ve finále víc, protože čím kratší fráze, tím hůř jde poznat, že je blbá
Kludne mozes pouzivat aj ostre slova.Ja som alkoholik tak aj najostrejsimi chvilami v zivote prechadzam celkom lahko.
Ved ty predsa vies akych trackov chcem docielit.Uplne by stacilo kebyze som si za ne mohol raz postavit ostrov v strede oceanu.Slova polyrytmy a polymetry mi boli doteraz uplne nezname ako je to mozne?Hned pozeram tutorials.Dakujem zas si ma nieco nove naucil.
Ved ty predsa vies akych trackov chcem docielit.Uplne by stacilo kebyze som si za ne mohol raz postavit ostrov v strede oceanu.Slova polyrytmy a polymetry mi boli doteraz uplne nezname ako je to mozne?Hned pozeram tutorials.Dakujem zas si ma nieco nove naucil.
Měj z toho radost. I trochu víc ze života, jestli to jde. Držím palce.
Keby som ja mal taky odhad na ludi, tak uz som aspon ministrom...
Moje neodborne ucho hovori toto - keby si s tym prisiel v roku 1993 (t.j. vyskladane bez VST a samplovych kniznic), tak by si bol najvacsi borec v meste. Dnes je takych skladieb ... akomaku.
- Greyhound90
MDudas: Naprosto přesně! Díky technologiím dostupným všem můžeme dělat muziku skoro všichni. V roce 1993 bych byl i já jako skladatel génius s tím co dnes máme k dispozici. O to je to teď paradoxně daleko těžší:Avšak pokud muzikant nemá co sdělit a pouze kopíruje, tak se to pozná. Navíc hudba tohoto stylu nemá texty a tak v tom lepším případě slouží pouze jako pozadí v strip barech při tancích u tyče anebo tady na Audiozone 
Greyhound vidim ze mas prehlad otom aka hudba prave fici v strip baroch takze ked tam pojdes nabuduce prosim daj im link na moj soundcloud a potom ak ta mozem poprosit napis mi ci sa dalo nato tancovat.
Sorry, že odbočuju, ale pojem skladatel (a ještě ke všemu genius) mě šíleně rozesmál. Jsem si představil jak si každej zedník, kterej k sobě umí maltou přilepit dvě cihly, nechá říkat architekt 
Chcel by som sa vsetkym podakovat ze ste mi venovali kusok casu.Ked to zhrniem.Ak skladba znie ako milion inych a da sa vypocut v strip baroch,dala sa vypocut pred 20 rokmi alebo vcasoch dinosaurov tak potom je asi vsetko v poriadku 
- Greyhound90
pumpik: a i kdyby v pořádku nebylo, dělej si hudbu takovou jakou ty sám chceš. Držím ti palce!