Len tak - inštrumentálka

Vaše produkce a názory na ní, české a slovenské elektronické kapely a projekty
Odpovědět
Sanchez

Len tak - inštrumentálka

Příspěvek od Sanchez »

Prajem krásneho Silvestra a úspešný Nový rok 2017

dedko
Vybavení

Re: Len tak - inštrumentálka

Příspěvek od dedko »

:palec+: penke, to je nahrate na klasicke nastroje vsetko?

Sanchez

Příspěvek od Sanchez »

Ďakujem pekne:-)
Všetko klasika okrem bubonov. Tie sú EZ Drummer.

jammix

Příspěvek od jammix »

pekné no je to taká pomalá skladba v tempe a sólo to ešte subjektívne naťahuje ..ja by som to" producentsky" asi trochu zrychlil .
pačil sa mi OH priestor bicich ale tak teraz ked viem že EZ drummer tak :) .. a gitaru jak dávaš cez nejake simulacie ?

markuc

Příspěvek od markuc »

Myslím, že hezká věc, dal bych pozor na tempo - kytara je skoro neustále před dobou, nevím, jestli je to záměr, ale připadá mi to chvílemi moc.

A zapřemýšlel bych o lince baskytary, ta je dost bez nápadu - jako ze samohrajky - a je to škoda, v těchhle jednoduchých harmoniích a v tomhle pomalým tempu, je čas i prostor pro to tu basu nějak rozvést ..

Sanchez

Příspěvek od Sanchez »

Ja by som to nezrychlil:-)

EZ Drummer sa mi páči a dobre sa s ním robí. Určite lepšie jak so živým bubeníkom, ktorý má svoju hlavu a nedá si povedať. Toto isté platí aj pre niektorých ostatných hudobníkov... preto robím muziku celkom sám a neviem si vynachváliť:-) Je to len hobby...

Gitara je Epiphone Les Paul Custom so snímačmi RM Pickups a Dimarzio cez ADA MP-1 Classic, žiadne simulácie. Simulácie ani nebudú:-)

P.S.: Dal som to sem len ako prianie k Novému roku:-)

rastis

Příspěvek od rastis »

ja sice nemam rad basistov - solistov, ale tu by sa to ozaj hodilo nechat basaka rozvyhravkovat. inak pekne, gitara sa mi paci viac, bubenik menej, ale nevadi :)

Sanchez

Příspěvek od Sanchez »

Ahoj Rasťo:-) Všetko dobré v Novom roku:-)

Problém je v tom, že jediný nástroj na ktorý som vedel ako tak hrať bol klarinet...:-) Ale žiadny teraz nemám, tak som to nahral na basu, gitaru a kláves... a už som písal, že sa s nikým nedokážem pri nahrávaní zniesť, tak som nemohol ani nikoho prizvať:-)

Na zdravie:-)

Odpovědět