Lennonova Zeď
Re: Lennonova Zeď
To máš asi trochu pravdu. Já měl strach, aby nebyly utopený 

Rámus Blues Band nahrál nový song! Tato písnička je oblíbená mezi našimi hudebními přáteli. Na tomto songu je vidět, že např. Ortel, Řezník atd. nepřináší nic nového. My jsme s drsnými texty začali již před 30 lety
Pozor v textu je vražda, mrtvola, drogy, kokain, hašiš atd! Nepřístupné do 18ti let! 

Mrtvý vrabec: podle mě poctivý bigbít. Ke zvuku se nevyjadřuju. Možná si to pustím ještě večer na monitorech a něco k tomu napíšu. Teď sem poslouchal na Geniuskách.
Poctivý bigbít míním jako pochvalu.
Poctivý bigbít míním jako pochvalu.
Video k Pavoukovi. Dělal jsem to celé na mobilu a kvalita šla trochu do háje. Příští bude lepší. 

Není to špatný, mohli jste se akorát trochu víc odvázat a dělat víc nějaký inteligentní kraviny 
Na první dobrou mě napadly dvě věci, co mi tam vadí:
- občas moc dlouhý střihy (například) sólo na harmoniku. Střih klipu má mít nějakej rytmus a dlouhej záběr to zadrhne
- pár záběrů zbytečně prozrazuje, že jste to točili u někoho z vás na chalupě (nebo to tak aspoň působí) a tím se to trochu shazuje

Na první dobrou mě napadly dvě věci, co mi tam vadí:
- občas moc dlouhý střihy (například) sólo na harmoniku. Střih klipu má mít nějakej rytmus a dlouhej záběr to zadrhne
- pár záběrů zbytečně prozrazuje, že jste to točili u někoho z vás na chalupě (nebo to tak aspoň působí) a tím se to trochu shazuje
Ahoj Vašku. Dík za reakci. Je to přesně jak říkáš. My na to natáčení měli dvě hodiny, takže se mi pak nedostávalo záběrů a musel jsem tam nechat delší střihy. To s tou chalupou mě nenapadlo, že by mohlo vadit. Každopádně je to první vlaštovka a zatím jde spíš o tu legraci při natáčení - takže sbírám zkušenosti. Díky. 

A hned tu máme další pecku tentokrát pro motoristy. Kamarád říkal, že by se to líbilo Chocholouškovi. To ještě neví, co chystáme

Nový videoklip. Budu rád, když mi napíšete, jak se vám to naše blbnutí líbí