Lifelies - Podzimní listí
Lifelies - Podzimní listí
Caute,
tak moje dvojcata uz maji 2 roky a ja mam konecne zase cas se vratit ke komponovani a muzice. Dnesni vytvor - co na nej rikate? Jde to ciste z Logicu.
Diky za komentare a prijemny poslech, volume up, sluchatka/poradne bedny, zavrit oci a relax.
Petr
tak moje dvojcata uz maji 2 roky a ja mam konecne zase cas se vratit ke komponovani a muzice. Dnesni vytvor - co na nej rikate? Jde to ciste z Logicu.
Diky za komentare a prijemny poslech, volume up, sluchatka/poradne bedny, zavrit oci a relax.
Petr
Re: Lifelies - Podzimní listí
pekny.. prijde mi to v porovnani s tim, co si od tebe pamatuju z drivejska, takovy vyspelejsi trosku.. tak asi o dva roky 
jen se mi chvilkama zdalo, ze by to mohlo bejt zahrany lip. jsou tam momenty, kdy mi to prijde takovy "nerozhodny", ale treba to jen jinak cejtim

jen se mi chvilkama zdalo, ze by to mohlo bejt zahrany lip. jsou tam momenty, kdy mi to prijde takovy "nerozhodny", ale treba to jen jinak cejtim

Dikec, potesi
Ja hral doma co se dalo na drevo a po dlouhe dobe sem zapnul studio, alias stuiologic klavesy. Tenzi sem to doho chtel schvalne dat, ale jak je to hrany rovnou z hlavy, tak casto se setkaji 2 protichudne pocity a to poskodi rytmus/celkovy styl. Akorat jak sem to nahral a pak vyrendroval a poslechl, tak mi to prislo presne to ono, co sem chtel vyjadrit, resp. co se mi honilo v hlave, takze sem opravil pouze 2 preklepy v midi a nechal byt.
Kazdopadne jak sem hodne ted hral na zive nastroje (akordeon a kridlo), tak me to honde posunulo do 'citu', alias spravny uhoz, spise slabsi - dela to s muzikou hotove divy. Skoda ze sem za mlada nechodil na klavir a naucil se to az na stara kolena
.
Kazdopadne dikec, potesi hodnoceny stareho vlka

Kazdopadne jak sem hodne ted hral na zive nastroje (akordeon a kridlo), tak me to honde posunulo do 'citu', alias spravny uhoz, spise slabsi - dela to s muzikou hotove divy. Skoda ze sem za mlada nechodil na klavir a naucil se to az na stara kolena

Kazdopadne dikec, potesi hodnoceny stareho vlka

jo, to obcasny zavahani pred zmacknutim klapky, jakobych z toho cejtil. ale je to minimalni a jestli si to hral primo, tak to stejne obdivuju, ja takhle nezahraju ani bezi liska k taboru (a to mluvim jen o pravy ruce, levou mam levou uplne) 

no já seru z tý harmonický změny/postupu po cca 02:22 to je přesně moje !
z popisu sem nepochopil jak je to hraný nebo co to je za inštrument?
- soimmo_two
No paradakoma6 píše:no já seru z tý harmonický změny/postupu po cca 02:22 to je přesně moje !

Dikec
jj, copak muza, ta snad vydrzi, ale dvojcata je zahul, takze spis aby byl cas 

Tenhle styl/tema ma podle me dve zasadni uskali. Pokud to nenahraje vyborny klavirista na dobry zivy nastroj je to znacne o nicem ....