little weird orchestra&megaga-sweet and sour
little weird orchestra&megaga-sweet and sour
Vysledek me prvni spoluprace se zpevackou rikajici si Megaga. Dik za poslech a pripadne komenty.
http://soundcloud.com/littleweirdorches ... t-and-sour
http://soundcloud.com/littleweirdorches ... t-and-sour
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)
Re: little weird orchestra&megaga-sweet and sour
jakesi mi to pride take depresivne .. to tak zle spievala , ze musi mat hlas tak zbastardeny ?
ked som dosiel dokonca , mam pocit , ze otvorim ten kanister co mam v garazi .. polejem sa benzinom .. a zapalim sa ..
Ale jedno pozitivum to ma .. Dostal som strasnu chut na Sweet & Sour
ked som dosiel dokonca , mam pocit , ze otvorim ten kanister co mam v garazi .. polejem sa benzinom .. a zapalim sa ..
Ale jedno pozitivum to ma .. Dostal som strasnu chut na Sweet & Sour
vrcholem me hudebni kariery bude track, ktery mi Pytkin pochvali a Tomy ho bude chtit zremixovat:)
To co od skladby cakam je dej
toto sa pekne vyvija, napriek melancholicko-depresivnej nalade to kraca, krokom ktory je neisty. Ale taky ma byt. Skladbe sa da "verit", paci sa mi. Ze je hlas "zbastardeny" je si myslim praveze len plusom. Vystihuje atmosferu. Co je u mna dalsie plus 
Ak to mozem oznacit ako trip-hop, tak rozhodne na urovni.
Ak to mozem oznacit ako trip-hop, tak rozhodne na urovni.
Dost me chvilama rusi intonace (ta je tam mozna "spatna" zamerne) a spatna anglictina (ta uz tezko
). Na konci to na me zacina byt az moc psycho, ale celkovej dojem dobrej - a to podobnou hudbu v podstate neposloucham 
Spinu na vokalech bych mozna volil trochu jinou, ale me osobne tam bavi
A souhlasim s tomym, ze se te skladbe da "verit", zni to autenticky.
Ted me napada, ze na konci se mohl dat nejaky "tvrdsi" nebo intenzivnejsi beat, aby to jeste vic gradovalo. Ale nevim, mozna se to v danym stylu nedela
Spinu na vokalech bych mozna volil trochu jinou, ale me osobne tam bavi
Ted me napada, ze na konci se mohl dat nejaky "tvrdsi" nebo intenzivnejsi beat, aby to jeste vic gradovalo. Ale nevim, mozna se to v danym stylu nedela
tomy a wohma. dik, ze jste si to vytrpeli a vydrzeli az dokonce. ja si bohuzel osobne nedokazi predstavit, jak to zni nekomu, kdo vubec neposloucha depresivnejsi veci, ale musi to byt asi hrozny zazitek. no snad vas to nejak nepoznamenalo
no a s tim koncem, ze jsem mohl zvolit tvrdsi beat. ja se nejak neridim nejakymi pravidly, co se v urcitem stylu dela nebo ne, protoze je ani neznam, ale nepouzil jsem to, protoze jsem to uz parkrat udelal a navic by zanikl ten "zbastardovany" hlas.
Mne to depresivni ani moc neprislo, uz jen na margo toho, ze posloucham a hraju doom metal
Spis bych rekl, ze to melo celkem intenzivni atmosferu. Hlas by se dal v uplnem zaveru zbastardit totalne, to by byl mazec 
wohma
no zkusim priste, anebo muzes udelat nejaky doommetalovy remix:)
Ja som si to nevytrpel
Zapocuval som sa 
no to jsem rad:) mimochodem jsem teda narazil na tvuj profil na SC a ted to sjizdim a docela si to uzivam:)
Fajn skladba, libí se mi.
na mě se tam toho děje trochu málo. Ale funguje to pěkně, nepřijde mi to deprsivní, něco mi to hrozně připomíná, ale nemůžu si vzpomenout co , že by Grace Jones , nevím
na mě se tam toho děje trochu málo. Ale funguje to pěkně, nepřijde mi to deprsivní, něco mi to hrozně připomíná, ale nemůžu si vzpomenout co , že by Grace Jones , nevím
Naposledy upravil(a) c9000 dne 05 srp 2010 23:12, celkem upraveno 1 x.
Dik C9000 Jsem rad, ze to na tebe nepusobi depresivne, uz mam na krku jednoho cloveka, ktery se kvuli tomu upalil v garazi, nerad bych mel na svedomi druheho 
Ktovie co robil Pytkin pri Haddwayovi a jeho Life alebo What is love.
ale pri Maduarovom Do it bol urcite hyperaktivny
sorry za OT
Pritom vyzera uplne normalne
))) nie na foto ale v realu
)))
Pritom vyzera uplne normalne