Ahoj,
právě jsem nahrál na Soundcloud můj track do remix contestu ke skladbě Livin (původní produkce DJ Wich). Label Ty Nikdy poskytnul ke stažení acapella rap a vokály Paulie Garanda a Resta, celý instro moje práce. Není to úplně můj šálek kávy, tak je to asi dost nehiphopový. Spíš jsem se chytil acapelly a bavilo mě si s tím hrát, snad to nestojí úplně za starou bačkoru. Co myslíte?
Pro zdejší asi zajímavější údaje: kompletně zpracovaný v Reason Studio 10, klavír je Magix Independence, bicí Reason Drum Kits, basa z NN-XT sampleru, rhodes piano z ID8, smyčce e-instruments StringWERK, vibrafon NN-XT, scratche ReCycle / Dr.OctoRex, synth EUROPA a clavinet zase z NN-XT. Mix v Reasonu přímo, mastering dělal Nick Burchall (Audio Animals).
Livin remix by Yogi Rulez
Re: Livin remix by Yogi Rulez
Nestojí. Trochu mě to vrátilo v čase do dob sessions s Bow Wave. Díky...
Bow Wave jsem měl hodně rád z tohohle soudku, ale možná právě to ohlížení se zpět může bejt nevýhodou. Teď jsou ty mladý kluci úplně jinde (v trapu). Když si tohle poslechnou, tak je to pro ně těžkej old school od starýho dědka 

Já jsem starej dědek
Ale trap mě baví taky...

je to výborný yogi! 
můj pocit, ve smyslu kritiky: bicí a piano mi z toho trochu vystupujou - rim shot (myslím rim click) bych asi malinko stáhnul, piano (myslím to víc vlevo, to akustičtější) bych asi zkusil lehce zjemnit, zakulatit nějak. je takový trčivý, možná i moc suchý...
ale skvělá práce, parádní jazzy/funky náladička. dlouho mě něco s českým rýmem uvnitř takhle nepotěšilo a nepobavilo.

můj pocit, ve smyslu kritiky: bicí a piano mi z toho trochu vystupujou - rim shot (myslím rim click) bych asi malinko stáhnul, piano (myslím to víc vlevo, to akustičtější) bych asi zkusil lehce zjemnit, zakulatit nějak. je takový trčivý, možná i moc suchý...
ale skvělá práce, parádní jazzy/funky náladička. dlouho mě něco s českým rýmem uvnitř takhle nepotěšilo a nepobavilo.
Díky díky, jj ten klavír je nejlepší co mám a je fakt, že jsem lenoch líná a mohl jsem ho trochu hodit pod deku, aby ty transienty tak netrčely. Rimshot je naschvál, ale asi by i fous dolu snesl. Každopádně asi poslední takovej track a remix na dlouho a pryč od hiphopu, alespoň od toho rýmovanýho. Abstraktní věci a downtempový nujazzy mě lákaj víc.
ono i v čase to někdy vylejzá víc, a někdy zas asi vůbec... ten rimshot je pro mě vyloženě pocitově a je to o ždibínek. u piana mi to přijde o něco víc zřejmý - možná i díky tomu kontrastu s tím druhým električtějším, kulatějším a lahodnějším
ale všechno jen subjektivně a navíc na mejch bednách, který tohle možná i malinko zoomujou. rozhodně to není ani nic nepříjemnýho a většina lidí to vůbec nebude registrovat imho.

Taky mi tam trčí to piano, zní tak nějak suše a digitálně a strhává pozornost. Jinak zvuk dobrej.