Long way to home - by Krpec
Long way to home - by Krpec
takže som zase niečo stvoril...dufam že to oproti mojej poslednej skladbe bude aspon trošku lepšie...Pracujem z Fl studiom 10...tvorím ešte možno len mesiac...takže to je aj počuť
ale už som sa snažil používať aj efekty...a ako tak teraz počuvam na reprakoch...tak zvuk nieje boh vie čo...no na sluchádlách mi to hralo ovela lepšie a kvalitnejšie...no čo už...P.S.: nevšímajte si toho dlheho ticha na konci...to som zrobil chybu ja a už sa mi nechce to opravovať...
Vopred dakujem za komentáre
Re: Long way to home - by Krpec
hraje to hrozne. myslim, ze kdyz jsem pred hodne a hodne lety delal nejaky pokusy s cakewalkem 5, general midi sadou ze sb32 a mozna i nejakejch chabejch soundfontu, hralo mi to minimalne stejne "dobre". clovece, poslouchas vubec nejakou hudbu? pust si cokoliv a musis slyset ten desnej rozdil. kompozice a struktura je porad stejne zacatecnicky tvrda, jako u toho cos daval minule... no jakyho vyvoje bys chtel docilit za tejden taky.. to se casem poda snad samo, ale za zvukem musis jit cilene.
ked mne to znelo uplne inak na sluchadlach... 
ked ja neviem akej formy sa mám držať alebo čo...keby mi tu niekto poradil...z týmto programom nepracujem až tak dlho aby som dosahoval vysledky ako ty
ked ja neviem akej formy sa mám držať alebo čo...keby mi tu niekto poradil...z týmto programom nepracujem až tak dlho aby som dosahoval vysledky ako ty
clovece neblazni
nemuzes si myslet, ze za chvilku ti to pujde.. uvedom si, ze vetsina lidi, kteri se nekam probojujou, se s tim zabejva minimalne nekolik let. musis se proste posouvat postupne
hlavne neves hlavu a bav se tim - to je to nejdulezitejsi, proto to prece delame, ne? 
podivej, ja sam uz se ucim nejakejch mozna 15 let a porad jsem diletant
ale vis co - hlavne ze me to bavi. je to pro me druh zabavy a samozrejme i nejaky seberalizace.
dobre si nekam zazalohuj soucasny kousky, ktery povazujes za povedeny a casem si je poslechni a uvidis/uslysis.
podivej, ja sam uz se ucim nejakejch mozna 15 let a porad jsem diletant
dobre si nekam zazalohuj soucasny kousky, ktery povazujes za povedeny a casem si je poslechni a uvidis/uslysis.
Tak já posuny k lepšímu slyším ve zvuku i ve skladbě. Jenže jak píše Bisquit, výrazné zlepšení je poněkud na delší běh na delší trať, než je týden.
Hudobne mi to 1:20-2:00 pripomenulo 1./2. album od Dead Can Dance, ani neviem čím (a tie mám rád).
Hele jedna vec je jak to hraje - ( zvuk a aranze ) a druha vec je melodie, dynamika a kompaknost.
Na začatečníka mi to přijde dobry -
mas sluch a citeni - a to je základ. Ted už tomu jen věnuj přiměřeně času, pročti si tady forum zpětně, tutorialy na youtube atd.. Sem si jistej že když vytrváš , tak za rok budeš uděláš skladbu , se kterou budeš spokojenej nejom ty ale i třeba nějaký ten posluchač.
osobně se mi líbí kombinace beatu a smyčců - vy ostatní - předstravte si že jenom ty midi přehodí třeba do east west knihovny a beat do třeba Adictive drums...
Na začatečníka mi to přijde dobry -
osobně se mi líbí kombinace beatu a smyčců - vy ostatní - předstravte si že jenom ty midi přehodí třeba do east west knihovny a beat do třeba Adictive drums...
jak pise tady prvotsky... ja reknu, ze to hraje blbe a ani mi nedojde, ze na tebe to muze zapusobit, ze to je fatalni - vsechno spatne. tak to neni. tvoje hudba nese znaky toho, ze vis o co ti jde, jen to zatim je takovy kostrbaty. ale to je proste uplne normalni vec...
Taky pozoruju jisté hudební schopnosti u Krpce. 
no ved ja som ani nehovoril že za týžden to bude super hudba z prvotriednym zvukom
...jasné že mám čo dohánať...a som rád že si myslíte že mám aj hudobný sluch a citenie
A ja si myslím že u toho zotrvám...pretože ma to náramne baví a robí mi to radosť
to že pokial sa vypracujem bude trvať dlho...to z vami suhlasím...a aj to poznám...pretože kreslím...autá...a ked pozerám spätne tak obrazky nič moc...a teraz je to ina uroven...
Dakujem za komentare
A ja si myslím že u toho zotrvám...pretože ma to náramne baví a robí mi to radosť
to že pokial sa vypracujem bude trvať dlho...to z vami suhlasím...a aj to poznám...pretože kreslím...autá...a ked pozerám spätne tak obrazky nič moc...a teraz je to ina uroven...
hele je tu topic o maluvkach.. nahod obrazky na ukazku, moc rad se podivam 
okej
a mám dať aj niečo staršie na porovnanie ? ja tam hodín nové...a ked tak nahodím aj stare
taky se rád mrknu..
tak občas nakreslím aj portret
a aj ine veci 
dal som to omylom sem
./smetiste/haluzoidne-videa-obrazky-a-ine-brekeke-t5036-6570.html
tak to mrkni
dal som to omylom sem
./smetiste/haluzoidne-videa-obrazky-a-ine-brekeke-t5036-6570.html
tak to mrkni
je to sice jeste hudebne dost naivni, ale je mi to sympaticky i tim, ze je tam snaha o kompozici! kazdej druhej radsi pouzije "instantni" loop nebo se schovava za arpeggia apod. ty jdes na trh s holou kuzi a tak by to podle me melo byt... samozrejme zvuk je dulezitej, ale to vsechno prijde "samo"